0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger carpanın kaskosu varsa servis de olsa tamircide olsa orjinal parça kullanmak zorunda.ne olursa olsun servıste yaptırmakta fayda var en azından muhattap var.eger trafik sigortasından yapılacaksa eşdeger parca dedikleri yan sanayi kullanıyorlar.
Eksperi yakala bi yemek ısmarla benden tavsiye
Arkadaşlar aracım perte cıktı çok şükür piyasa yoklaması yapılıyor.Kasko bedelinin altında bir fiyat verme imkanları yok sanırım dogrumudur?
Gözünüz aydın, Allah bir daha yaşatmasın... Corolla gibi çok satan ve piyasası aktif bir modelde kasko bedelinin çok altına inceceklerini sanmıyorum.
Çok çok geçmiş olsun,Allah kimseye göstermesin.Umarım bu sadece kötü bir anı olarak silinip gider hafızanızdan.
ömer öncelikle çok geçmiş olsun cana değil mala zarar gelsin bu arada arabanın perte çıkmış olması çok iyi oldu bende bir kez kaza yapmıştım perte çıkardılar kanun gereği kaskoda mesela 26.500 tl yazıyorsa onu vermeleri gerekir bu arada arabadaki tüm aksesuarlarını alın ve toplu iğne bile bırakma kardeş
Ömer bey Öncelikle geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla kasko değerinin 3/2 sine tamir masrafı yaklaştığında araç perte çıkıyor konu açılalı baya olmuş yorumların hepsini okuyamadım. Ama gördüğüm kadarıyla şase de de işlem gerekli bu gibi durumlarda işin maliyeti artacağı için araç direk pert e çıkar. Eğer gıcık (affınıza sığınarak) bi expere denk gelmezseniz aracınız pert dir. Bazı experler çıkma parça veya yan sanayi parça ile tamir yoluna gittiği için maliyeti ucuz tutup perte çıkarmamak için uğraşıyorlar gerçi sizin durumda %100 arkadan vuran suçlu olduğu için karşı taraftan alıcaklar bedeli bu yüzden sorun çıkarmazlar. Size tavsiyem aracınızın motoru ve ön düzeni ne bileyim hoşunuza gidiyorsa sıfır felam aldıysanız perte çıktıktan sonra aracı 2500 tl ile 5000 tl arası kasko şirketi aracı satışa çıkarıyor . Zamanınız varsa alın sanayide çıkma parçalarla size 11000 liralık masraf 5,500 tl ye gelir yani 5000 kasko + 5500 çıkma parçalarla =10 500 gibi bi rakama mal etmiş olursunuz aldığınız para da cabası kalır.. 10500 ü geçsede sorun olmaz zaten siz arabanın parasını almış olucaksınız. Tekrar geçmiş olsun