0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siyah silikonMaskeleme bandısiyah sprey boyafiber macunçelik macunuısı tabancasıdremeltornavida setizımpara (50 - 80 - 1000)Renault Megane 2 Mercekleribir demlik çay ve sıkı bir dost Sanki çay içiyor da...
Oğuz sağolasın, valla bu işe birdaha elimi sürmem adamı resmen beyzbol sopası ile dövülmüş gibi yapıyor sen daha gençsin enerjin tavandayken elini atıver bu işe
Ellerinize sağlık Mesut. Çok yakışmış. Benimde farlara bir güzellik düşünmem lazım. Güneşten dolayı bozulmalar başladı. Marşbiyelde takılmış. Hem farlarını hemde marşbiyelleri iyi günlerde kullan Murat.
ellerinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten. Mesut abinin kafasını baya bi şişirmiştim bu mercek konusunda ama halen daha bi adım atabilmiş değilim. benim aracımda mavi ve siyah zemin far nasıl durur gözümde pek canlandıramıyodum yakışmaz diye bi önyargı oluşmuştu kafamda ama tüm önyargılarım kırılmış durumda ) çok güzel olmuş gerçekten. bi gece senin arabanın yanına gelip plakalarımı değiştirsem acep :p kıskandım :p (Allah nazarlardan saklasın kaza bela vermesin )
Mesut abi yine yapmışssın yapacağını helal olsun valla Tebrik ederim çok güzel olmuş Hayırlı olsun Murat abi
kardeş teşekkür ederim temennileirn için..beklerim hergün ne demek..sağolsun..mesut abim dünya ahiret abimdir.. yardımcı oldu..plaka değiştirmeye gerek yok..ayıpsın.. gerekirse söker veririm tadını çıkarırsın.. sonra geri verirsin..ölümden gayri herşeyin çaresi var ..
Abi cevap gelmedi ama bir sorum daha olacak. Şu anda farların üzerinde H7 var. Bu megane2 merceklerini kullandığımda ampul tipini değiştirmem gerekecek mi ?
Elinize sağlık süper olmuş Mesut abi ve Murat abi Mesut abi sen harbi bu işte KiNg sin ) )