0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre fikir almak için arayabilirsin kardeşim sıkılmadan yapadığın bir yer olursa uğrarsın bana bahane ile berenide görürsün Mehmet kardeşim çok teşekkür ederim
Ya Beren için bahane yoksa da bulunur. Maşallah yaa. Abi şimdi burada açıklamıyım baksana iskenderciye döndü burası 1.5 söyleyen var tamam da 2.5 söyleyen ya o kim nasıl bir canlıdır bilmiyorum.
Birak milletin farini da once helileri bitir Mesut abi bosver kendileri yapsinlar
Mesut bey rica etsem banada far yaparmısınız acaba? Farı yapana kadar hergün özel mesaj atarım size ne bileyim sonra hergün telefon açarım
Bana da bir puçuh mercekli far lazım Mesutçum.
En az 2bucuk iskender yiyen seni canli canli goturur, cok dolasma bularda bence..
o nası oluyo Vedatçım sen yap göster bir bende yaparım aynısından
Konu dışı ama 2.5 normal be abicim en fazla benim için 15 dakika veriyorum 2.5'a
Maşallah, sonra arabalara laf söylemeyin. V8 gibi götürüyorsunuz kardeşim.
Konuya bende dahil olayım baree Mesuuuuutt abiiii, benim arka difüzöre Çakar yapacaktık yaa hani
Mesut abiii hani bu arkadaşa, arkadan çakarsın, yok çakar mı yapacaktın difüzör aman ne bileyim işte birşeler
Mesut bey bu işin ticaretini yapmayı düşünürseniz haber verin bende birşeyler düşünüyorum ama ben sizi o kadar uğraştırmayacağım söz..
Anamm bakmadım Valla Mesut bey bakıyorum hemennnnnn Ama bu tehditleri kesmeye yetmezzz Mesut abiii hani bu arkadaşa, arkadan çakarsın, yok çakar mı yapacaktın difüzör aman ne bileyim işte birşeler
Mesut'u kaçırcam, fidye parasını sizden isticem