0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Artık seriye bağladın abi yapıp sat bari
Mesut Abi ellerine sağlık.,.
Ellerine sağlık ağbi çok başarılı bir çalışma olmuş insanın kendisi uğraşıp birşeyleri yapması ve bide böyle beğenilmesi mükemmel oluyordur.
Mesut abi eline sağlık gerçekten bu işinde hakkını vermişsin Murat abi hayırlı olsun yeni fotoları ekle artık sabırsızlanıyorum bakmak için
Teşekkür ederim Ceyhun Teşekkürler mustafa en güzeli ne biliyormusun ? Muratında başına gelmiş yapamazsın edemezsin diyorlarya ben o lafa fitil oluyorum ve o lafı söyleyeni haksız çıkartmayı çok seviyorum Muratada olmaz yapın bakalım nasıl yapacaksınız demişler bende yaptım dumur olsunlar şimdi sağolasın Hasancım
Ağbi azimin elinden hiçbirşey kurtulamaz sen yeterki yapmak iste insanlar kendilerini yapamayacağına inandırmış başkalarıda yapamaz zannediyor.
abi süpersin... çok teşekkür ediyorum emeğin için...gerçekten güzel oldu..uygun bir zamanda takıp paylaşacağım....diğer E-12 arkadaşlarıma sesleniyorum..gerçekten çok çileli ve zahmetli bir iş.. böyle basit görünüyor...tekrar teşekkürler Mesut abicim..sözümü tutma sırası bende artık...
Mesut abi eline sağlık, harika olmuş
Mesut kardeşim ellerine sağlık, her zamanki gibi döktürmüşsün gene, çok güzel olmuş. Eline emeğine sağlık. Murat kardeşim sana da hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullan.
hmmmm bi sataaşşmaa bii rüşvet olayı seziyoruuum sen görürsün sizleree alkış yolluyımda görün siz emeğe saygı
kardeş valla ellerine sağlık çok güzel olmuş muratda güle güle kullansın.
mesut abi ellerine sağlık çok güzel ya.bir daha dokunmam diyorsun ama bunu e12 için kabul etsekte e15'e bir el atsan diyorum,düşünmezmisin ki ?
Helal olsun vallahi. Süper.
Eline sağlık abi süper çalışma olmuş
Eyvallah Serkan senin tuzun kuru nasıl olsa farlarda orjinalden mercek var