0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,6 TOYOTA AVENSİSİM VAR FAKAT MOTOR 110 BEYGİR VE HİÇ MEMNUN DEİLİM PERFORMANSINDAN AZ GELİYO BANA .. BEN BİRAZDAHA YÜKSELTMEK İSTİYORUM NASI YAPABİLİRİM ?? TURBO BAĞLAYABİLİRMİYİM ?[/quote]Yapma ya bütün hevesim suya düştü zaten terettütlerim vardı buda tuzu biberi oldu Performans önemli Birde ona tüp takınca hiç gitmez kesin vazgeçtim En iyisi 2005-2006 Corolla sol almak hayırlısıyla 1 yıl içinde değiştirecem corollamı
Yapma ya bütün hevesim suya düştü zaten terettütlerim vardı buda tuzu biberi oldu Performans önemli Birde ona tüp takınca hiç gitmez kesin vazgeçtim En iyisi 2005-2006 Corolla sol almak hayırlısıyla 1 yıl içinde değiştirecem corollamı [/quote]Şimdi siz Erhan beyin dediğiylemi arabadan vazgeçtiniz??? Sonuçta 1.6 Avensis ekonomi tarzı bir araç, performans önemli ise 2.0 ını niye düşünmüyorsunuz? lpg yide çeker.[quote=ERHAN AYDIN]1,6 TOYOTA AVENSİSİM VAR FAKAT MOTOR 110 BEYGİR VE HİÇ MEMNUN DEİLİM PERFORMANSINDAN AZ GELİYO BANA .. BEN BİRAZDAHA YÜKSELTMEK İSTİYORUM NASI YAPABİLİRİM ?? TURBO BAĞLAYABİLİRMİYİM ?[/quote]Size az geliyosa neden aldınız? Denemedinizmi? Test yapmadınızmı? Veya Passat ın veya Laguna nın veya Vectra nın 1.6 sını kullandınızmı? Bence arabanın 1.6 sı sınıfına göre en başarılısı, ayrıca 2.0 ı varken de, 1.6 dan performans ummak hata diye düşünüyorum ve bunun detayları artar tabiki.Turbo da bağlatabilirsiniz, NOS da taktırabilirsiniz, satıp 2.0 da alabilirsiniz. Çok yapan var.
1,6 TOYOTA AVENSİSİM VAR FAKAT MOTOR 110 BEYGİR VE HİÇ MEMNUN DEİLİM PERFORMANSINDAN AZ GELİYO BANA .. BEN BİRAZDAHA YÜKSELTMEK İSTİYORUM NASI YAPABİLİRİM ?? TURBO BAĞLAYABİLİRMİYİM ?[/quote]hakan ataberkle,adil ulutaş tan uzak dur birader bunlar senin arabayı ucuza kapatacaklar.tehlikedesin.sen usul usul bin arabana boşveeer.ralliyemi katılıcan sanki.araban güzel güzel.kazasız belasız bin.bakma onlara bu mesajı okuyunca dahada üstüne gelirlerse b planını uygularız.