0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
b330 yol sesini içeri çok fazla alıyor. Bence michelin
Lastik alırken bu kadar acele etmeyin bence
Ben energy saver kullanıyorum .1 yılında çok iyi olan lastiklerim şu an fiyasko denebilir bütün michelin kullanıcıları aynı şikayeti söylüyor ilk yıl çok iyi diye .yol sesi yok denecek kadar az tırnak yok gibi birşey sulu zeminde satabilizede hafif çamur bir yolda kesinlikle güvenmeyin.B330 kardeşime 1 ay önce aldık yorumlarıda çok olumlu .dişli fren mesafesi çok iyi bir lastik ayrıca yanakları ve sırt deseni türkiye şartlarına uygun üretilmiş 4 mevsim kullanılabilir yol sesi yapıyor .şehir içi ve arada köye kente giden biri iseniz tam anlamıyla siszn lastiginiz bu.sürekli uzun yol yapacaksanız michelin alın.continental için birşe diyemem babamda var 2 senelik lastik yenaklarında ince çalaklar var .
Yol sesi hiç olmasın diyosanız Pirelli cinturato alın araba gidiyomu belli değil
kesinlikle ve kesinlikle nokian h serisi, derim
Hakkı Bey, bu Nokian nedir allah aşkına, ha buarada naptınız efsanenizi sattınız mı yoksa
buyrun konuyu inceleyiniz adının duyulmadık olmasına aldanmayın !yok henüz satmadım efsaneyi duruyo halen http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=10911.0
Michelin'den markasının, adının hizmetini her energy saver denememde alamadım O yüzden tavsiye edemeyeceğim. Sözüm meclisten dışarı, bu markayı övenleri sadece marka bağımlısı olarak nitelendirirken de seçimine de saygı duyuyorum. Bridgestone evo330'da ömrünün uzun olması ve son anına kadar ilk takıldığından söküp geri dönüşüme atana kadar ki ana kadar dayanıklılığını ve performansını göstermesi gönlümde taht kurdu diyebilirim. Tek dezavantajı diğer emsali lastiklere göre biraz gürültülü bir lastik oluşuydu. Continental eco contact 3 için ise kendim alıp kullanmadım fakat şirket araçlarının üzerinde kullananlar var evo330'dan daha sessiz olduğunu söyleyebilirim. Bu arada Continental'in satın aldığı ve aynı kalitede ürettiği Barum marka Brillantis 2 denilen lastiğinden hafta sonu corolla'ma aldım iyimi oldu kötümü oldu derken şehirlerarası yol denemesinde lastikler beni şaşırttı. Bekleniğimin üstünde bir performans aldım, üstelik bahsi geçen markalardan çok daha konforlu bir sürüş kazandı aracım, ayrıca inanılmaz sessiz.
Nesi acil bunun anlayamadım =/
Lastikten çok birşey beklememek lazım ses konusunda çünkü Toyota ların çoğunda,en azından benim bindiklerimde, ses yalıtımı zayıf.lastik sesi azalsa rüzgar sesi başlıyor Bu yüzden lastik alırken sesten önce yol tutuşuna önem verin bence. Şuan p1 cinturato kullanıyoruz b 330 evo da önceki lastiğimizdi.330 evo sesli ama güzel yol tutan bir lastiktir.Şuanki p1 ise daha yumuşak hamurlu olması dolayısıyla daha az sesli kasisleri daha az hissettiren ve b330 evo kadar yol tutan bir lastik. P1 cinturato 2012 avrupa ses standartını sağlayan bir lastik ona rağmen yine lastik sesi ve uğultu oluyor.Sizin diğer seçeneğiniz olan continental de ise eco contact yerine premium contact öneririm bir çok teste birinci çıkmış bir lastiktir fiyat olarakta eco contactlara çok yakın yada aynıdır.Lastik araştırdıkça kafanız daha çok karışacak emin olun. Bu uzun yolda kolay gelsin
iki hafta geçtiğine göre çok da acil değil herhalde Barum gibi lastiklere yönelecekseniz bence Petlas, Starmaxx falan alın. Hem Türk malı almış olursunuz.
Metin Bey;bugun bende bir continental bayisi ile görüştüm bana Barom dan (barom dedi, tam yazılışını bilmiyorum, yanlış olabilir), continentalin ikinci kalitesi dedi, ama iyi bir lastik dedi, Aslında B330 EVO yada nokian H den birini mi alsam diye düşünüyordum( tabii Nokian H serisinin 185/65/R14 ebatları için lastiği varmı bulamadım)ama bu barum yada barom ıslak zeminde nasıl acaba şimdi bunu araştırıyorum...