Gönderen Konu: Acil Cevap, Sizce Hangisi?  (Okunma sayısı 5622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bir Tek Toyotam Olsun Bana Bişey Olmazz... :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Acil Cevap, Sizce Hangisi?
« Yanıtla #20 : Temmuz 13, 2011, 16:01:54 »
ben michelin kullanıyorum gayet memnunum önerirm

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 13, 2011, 16:01:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 14, 2011, 22:32:12 »
Bu aralar özellikle dikkat ediyorum orta ve üst segment araçların bir çoğunda Pirelli cinturato P6 ve P7  lastikleri çok revaçta.Bende desen olarak Continental Premium Con. 2 yi çok beğeniyorum.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 14, 2011, 22:44:46 »
bridgestone turanza kullanıyorum 40 bin km ye yaklastım yeni lastik alayım diyorum ama bende kararsızım.Mİchelin energy saver yol sesi falan az alıyormus ancak bir yıl sonra  yumuşak kaucuk oldugu için deformesi çabuk oluyormuş ayrıca ıslakta fren mesafesi  en kötü lastiklerden biri.. birde çalıştıgım yerde yollar cok bozuk..Bazı araba dergilerinde 1.sırada continental premıum contact 2 sonra 2,sırada pirellii cinturato var ..195/60/15 pirelli p7 yok p6 cinturato var.P6 ile p 7 nin kalitesi aynımı.
Ama benim için forumda continental prem.con.2 ve pirellii cinturato kullanan varsa görüşleri etkili olacaktır..Yol sesine razıyım deyim yoksa gene bridgestone mu alsam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2011, 10:40:54 »
Tuncay bridgestone biraz erken mi eskidi acaba ? ;) 40 bin km o lastik için bana az geldi doğrusu. Daha yeni lastik araştırması yaptığımda bridgestone için minimum 60 bin km'den kapı açıyorlar :D Michelin için yol sesi az olsada, yakıt tasarrufu yapsada ıslak performansı çok kötü bu konuda haklısın ve bence düşünme bile. Bende lastik seçimi yaptım geçen hafta gittim en ucuz lastiği aldım ve michelin'in verdiği konforu aratmıyor hatta ıslak zemin michelin'den çok daha üstün ve sessiz :) Markaya para vermekten belimizi doğrultamadık zaten 2 yılda bir set değiştirdiğim için 40-50 bin km her lastik gidiyor doğrusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 15, 2011, 21:58:51 »
abi 40 bin az diyorsunda 5 bin daha gider bunlar en fazla.Abi mardinde çalısıyorum sııcaklık yuazın 50 dereceyi buluyor yollar cok bozuk lçukur stabilize lastik ne etsin abi...Sen ne aldın veya continental mi pirellimi.izinlerde uzun yol gittiğimiz için lastikler önemli yola cıkmadan değişeyim diyorum bende.
2011 d4d Corolla