0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
300 lira için 200 lira mazot yakmaya değermi
gelirim ama değdirirsek çok yakar benim araba büyüktür söyleyeyim
20 bin bakımı için servisin bitanesi 385 - diğeri 370 TL fiyat çekti dün, size ne söylerler bilmiyorum artık
Kendinde diyorsun zaten abi işlerden anlayan birinin demesine gerek yok Servise vereceğin parayla gel Düzceye sanayide yaptıralım hem gezmiş olursun
Ahmet Bey Nasıl Geleyim Düzce'ye; ben nerde Düzce nerde. Giresun'a az yakın olsa gelecem de...
yetkili servis mi..?aman aman, uzak durmalı...
Alternatif bir şey söyleyin uzak duracam, toyota öyle bir sistem yapmış ki, dışarıda (internete de baktım) buji hariç hemen hemen her şey yan sanayi, orjinal parça yok, orjinal parça bulsam sanayide ustama tek bir işçilik fiyatına taktıracam, ama maşallah servis herbir parça için tek tek işçilik alıyor, az once konuştum, sistem bu diyor...Böyle saçma bişey olabilirmi, ayrı ayrı günlerde gelip yaptrısak tamam da, aynı gün de her bir parça yenilenmesi için, parça başı tek tek işçilik almak resmen soygun... ayıp..
Ahmet Bey inanın sizler gibi taşra dışında yaşasam, yapacağımı biliyorum da, malum dediğiniz güvendiğim bir yer var ama parça yok parça... Malum bura taşra küçük bir yer, Ankara yada ne bilim büyükşehir yada Düzce gibi batı da bir yerde olsam, ok...
Cenab-ı Hak yar ve yardımcımız olsun Yunus Emre Bey
Dostlar Sağolsun Hakkı Bey, Ama içimden bir ses servise gitme, git sanayiye , yan sanayi markaları kullan diyor ama , o zamanda içimde kuşku oluyor, illa da orjinal ve garantili parça almam konusunda sanki beynim konsantre olmuş... Malum düzen beni bu hale getirmiş yani anlayacağınız, potansiyel bir yonulacak tavuk gibi hissediyorum kendimi
Madem öyle cidden ayrı ayrı yapsanızda aynı fiyata cıkıyorsa ben olsam 5gün üstüste randevu alır ayrı ayrı yaptırırım Geçenlerde bir sitede satılık bir ürün için araştırma yaparken bizim alt mahallede birine rastladım kargosu biraz fazla tutacak bir üründü kargo parasının yarısı kadar indirim yap gelip alayım hem GET e de para kesintisi yaptırmamış olursunuz dedim yok olmaz diye tutturdu adam anlatamadım bir türlü, bende o zaman gönderiyorum paranı ver kargoya dedim başka türlü kabul etmem 1 saat sonra telefon çaldı dediğimden çok düşük bir fiyata kapıya getireyim abi diyor eleman Sizde bu misal oyunu kuralına göre oynayın madem Haklısınız böyle durumlarda imkanlar kısıtlıyor insanı Parçaları nettende araştırabilir sanayide taktırabilirsiniz buda bir ihtimal Gerçi böyle durumlar amaaan yeter diyip 3e5e bakmadan servise gidiliyor ama sonunuz hayır olsun
her hafta bir parçasını değiştirtin arabanızın yıkanması bedavaya gelmiş olsun, internetten orjinal parça satan sitelerde var oralarada bakabilirsiniz.
Allah Allah bana 470TL fiyat çektiler. 120bin km bakım paket fiyatı,size parça parça kdv dahil yazıyorum, ORDU yetkili servisin söylediği fiyat; tabii aracım 2001 corolla 1.6 SOL A/C Special:motor yağı: 94,91 TLFren Hidroliği: 17,81 TLHava Filtresi: 40,95 TLPolen Filtresi(kabin hava filtresi) : 70,23 TLYağ Filtresi: 18,42 TLŞanzıman(karter) Tapa Contası(pulu): 5,90 TLAntifiriz : 44,23 TLBujiler : 36,20TLİşçilik : 140 TLTOPLAM 470 TL