0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yaptığınız listedeki fren hidroliği ve antifiriz tamamen bitmiş olamayacağı için tamamı kullanılmayacak.Bu verdiğiniz listede Buji, hidrolik ve antifiriz hariç artı olarak v kayışı değişti. İşçilik dahil 140 TL ye halloldu.
İnternette orjinal satan (buji hariç) bulamadım mesela?
Yunus Bey kusura bakmayın. Cümle biraz devrik olmuş. Sizin verdiğiniz listedeki malzemelerden Buji, Antifiriz ve Fren hidroliği değişimi gerekmedi. Bende bunlardan fazla v kayışı değişti. Araba 2005 1,6 corolla sol. Ve işlemler sanayide oldu. Umarım anlatabilmişimdir.
Haziran başında yetkili servise 40000 Km bakımı için sordum kampanyadan önce 500 TL dediler kampanya başlayınca sordum 490 TL dediler. Bende 40.000 km .bakımını dışarıda yaptırdım.2009 Corolla D4DYakıt filtresi,yağ filtresi,yağ değişimi,arka fren balatası değişimi. ön arka lastikler yer değiştirme genel kontrol,hava filtresi ve polen filtresi temizlenip tekrar takıldı.enjektör temizliği toplam 320 TL ödedim.
Şimdi anlaşıldı Zeynel Bey;Sanayi de yaptırmışsınız, bu fiyat o yuzden uygun, ben yetkili servis te yaptıracam yarın, ama siz memnun kaldınız mı sanayide ki parçalar nasıl, yan sanayimi, garantili mi, memnun musunuz, değişen parçalar ve fiyatlarını tek tek yazarsanız sevinirim...
20.000 km sonrası yapılan yetkili servis bakımları gözümüzde iyice canavarlaşmış Araç kullanmada yeni olduğum için midir bilinmez, aracı sanayiye almaktan bayağı çekiniyorum : /