0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aurıs kullanan arkadaşlar,megane Corollayı tokatlıyamıyor.Megane ciddiye bile almam hız konusunda.Aurısi tokatlarmı ne dersiniz?
toyota yı renault tarzı araçlarla kıyaslamayalım gereksiz spekilasyonlar yaratmayalım
dizellerde toyotanın şansı çok az benzinli olursa olabilir
Erkan bey aramıza hoş geldiniz, objektif olmanız çok güzel, yalnız katılmadığım bir nokta var , toyotalardaki motorlar VVT-I ve sizin aracınızda olan Dual VVT-I motorlar üst devirlerde performans , alt devirlerde yakıt tasarufu sağlıyacak şekilde değişken sübap zamanlı olarak üretilmişlerdir buda gazı köklediğinizde motorun performansa yönelik çalışmasına neden oluristediğiniz örnek video burda araç 2005 makyajlı HB kasa Corolla benim eski aracımdan, diğeride Megane2 sanırım megane madara olmuş halk arası tabiri ile eskisehirtuning 18 subat corolla-megane finish
Yanılıyorsun megane, dizel Corolla ile adım atamaz.Düzlükte mücadele eder megane. Hafif rampada kepaze olur.Çok kepaze etmişliğim var.Tabi bu megane kötü araç anlamına gelmez.
"Yazılarınızda terbiye sınırını lütfen aşmayın.. Seviyeli her türlü muhabbete açığız..." Ercüment kardeşim böyle kaba saba bir cümleye gerek yoktu. Öyle bir girizgah yaptınki silinen kelimeyi okumayanların aklına herşey gelebilir. Halbuki bugün RTÜK ün bile sansürlemediği o kelimenin silinmiş olması zaten bana gerekli mesajı vermişti. Demekki uyarırken de bir terbiye lazım.Diğer taraftan, her aracın kendine göre üstün ve zayıf yönleri vardır. Çocuk gibi en mükemmeli benimki demek saçma. Toyotayı sevmesek zaten burda olmazdık. Ayrıca sırf merak ettiğim için söylüyorum. Corollanın Meganı tokatlarken çekilmiş videosu olan varsa ekleyebilir mi acaba.
... Auris dizel (1.4lt.) ise motor hacmine göre her ne kadar oldukça atak olsada Megane III ile kıysalamak çok anlamlı olmaz dizel araçlarda. Megane III dizelin (105Hp. lik) çok daha seri (kalkışta ve ara hızlanmalarda) bir araç olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Benzinlide ise Auris aynı şekilde Megane III'e belirgin üstünlük sağlar. ...
Bazı kelimeler hiç yazılmazsa böyle sorunlar da oluşmaz kanaatindeyim. Paylaşımlarımızda biraz daha özenli olmaya gayret etmemiz şart....
Bazen içimizdeki canavar uyanıyor Hakan