0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üstüne kanyar su dök bi daha gelmezarabada yıkanmış olur
kedileri çok severim ama arabalara girenleri hariçArabamın motoruda dışı gibi her daim temiz ve bakımlıdırtitiz bir sokak kedisi bi ara benim aracın motoruna dadanmış her gittiğimde motorun içinde uyur buluyordumönceleri hayvana zarar vermeden bu alışkanlığını kırmak istedim ama olmadıısrarla inatla gelip gelip benim arabanın içine giriyorgarajda en az 4 araç duruyor, ama onun tercihi şaşmıyor illede Honda olacakişin kötüsü sokak kedisi uyuz mu kuduz mu her neyse her seferinde inanılmaz tüy döküyor motorun içinebaktım olacak gibi değil, bir gün garajın kapılarını kapatıp sonra açtım kaputu, hayvan sezdi dayak yiyeceğini kamaya çalıştı ama heyhaaat kaçabileceği bir yer yoktukapalı kapıya hamle edip can havliyle 1.5 hatta 2 metre sıçramaya başladı, bende yerde olsun havada olsun süpürgenin sapını yerlaştırdim de yerleştirdimnormalde ölmesi gerekirdi ama malum 9 canlı hayvan 1-2 canı çıkmadı bir türlü, sonunda baktım ölmüyor, açtım kapıyı kaçtı ve kaçış o kaçış, artık garaja hiç uğramıyorgünahının kefareti olarakta bir yavru kedi aldım , özenle bakıp büyütüyorum, kimsenin arabasına girmesinede izin vermiyorum, günahlarım affolsun diye kotü itiyatlarına bileses çıkarmıyorum
Motorun içine tüy dökse ne olacak bir candan kıymetlimi motor,yazıklar olsun.Bir hayvana sopa ile vuracağıma arabanın kaputuna vururum camını kırarım ama o hayvana vurmam.Honda değil Zonda olsa farketmez.
Güvenlik için denmiş ama bence motorun altına kazada kolay kırılacak ince bir bakalit konabilirdi hepten açıkta olması börtü böcek fare kedi ve bilimum hayvanatın arabanın motor bölümüne girmesine neden oluyor.