0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kedileri çok severim ama arabalara girenleri hariçArabamın motoruda dışı gibi her daim temiz ve bakımlıdırtitiz bir sokak kedisi bi ara benim aracın motoruna dadanmış her gittiğimde motorun içinde uyur buluyordumönceleri hayvana zarar vermeden bu alışkanlığını kırmak istedim ama olmadıısrarla inatla gelip gelip benim arabanın içine giriyorgarajda en az 4 araç duruyor, ama onun tercihi şaşmıyor illede Honda olacakişin kötüsü sokak kedisi uyuz mu kuduz mu her neyse her seferinde inanılmaz tüy döküyor motorun içinebaktım olacak gibi değil, bir gün garajın kapılarını kapatıp sonra açtım kaputu, hayvan sezdi dayak yiyeceğini kamaya çalıştı ama heyhaaat kaçabileceği bir yer yoktukapalı kapıya hamle edip can havliyle 1.5 hatta 2 metre sıçramaya başladı, bende yerde olsun havada olsun süpürgenin sapını yerlaştırdim de yerleştirdimnormalde ölmesi gerekirdi ama malum 9 canlı hayvan 1-2 canı çıkmadı bir türlü, sonunda baktım ölmüyor, açtım kapıyı kaçtı ve kaçış o kaçış, artık garaja hiç uğramıyorgünahının kefareti olarakta bir yavru kedi aldım , özenle bakıp büyütüyorum, kimsenin arabasına girmesinede izin vermiyorum, günahlarım affolsun diye kotü itiyatlarına bileses çıkarmıyorum
Kemal Abi foruma yönetici olmasın yoksa foruma giriyoruz diye bizi de döverrrr....
hayvan dövmenin haklı bir tarafı yok kardeşim..
Kemal bey öldürmek için dövdüğünü zaten açıkca belirtmiş neyseki ölmemiş hayvan..
ölmedi ama bi daha görürsem kesin öldü demektir
bence kaputa girip parçalanma riski oluşturmadıkları sürece araçtan faydalanmalarının bir mahsuru yok. hatta bıraktıkları koku ile kemirgenlerin araçtan uzak durmasına bile katkıda bulunabilirler
Benim arabanın motorunun ne kadar temiz olduğunu görsen öyle düşünmezsinBknz foto
Whayy ercü , sizin arabanın motoruda iyi parlamış haaa
Ne yani ,şimdi hayvana odunla girişmenin bahanesi bu mu?Motor bloğunumu kemircek yada hortumlarımı yiyecek nedir yani?
Teşekkür ederim Kemal abi uğraştık 5-6 gün herşeyiyle olsun dimi o kadar 8)
İyi etmişsin valla, eline koluna sağlıkbende yarın başlıyorum temizlik operasyonunabir kaç günlüğüne didime gitmiştim, arabanın içi kum dışı böcek ölüsü kaplı,motorun da kirlendiğini sanıyorum, yarın kapsamlı bir temizlik , öbür gün de cila atarımiyice parlattıktan sonra bir kaç fotoda çekerim heralde