0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kız bi de evli çıkıyormuş, Serkanada güzel bi dayak ziyafeti çekiyorlarmışOlurmu olurSen yanlız gitme serkan, adam toplayalım her ihtimale karşı
3 senedir ilk defa içimi kıpır kıpır edecek birini gordum fakat yardımınız lazım çıkmazdayım
kaçırmaktansa kız isteğiyle sakin biyere gitmiş olabilirler
Sercan abim yanlış anlamada haddime değil saygısızlık yapmak istemem ama ağır bir laf sanki hani adam çok hoşlanmış damarı kabarmıştır basmayalım o damara gücenmesin...
beklenen adam geldi gelmesine de farklı bi baslık altında anlatmıstım neticeyi asık oldum iki olayı abiler kardeşler gittim... gitmesine fakat ben kızı doktorun odada gorucem diye hesap kitap yaparken anaa bi baktım kız sekreteryada ömerde benim kucagımda gittik yengem aldı sırayı kızın telefonlardan hastalardan basını kasıyacak vakti yoktu kız beni yogunluktan farketmedi bile benim tabii moral motivasyon sıfır.. ya emin olun normal bi kız olsa hayatta cekinmem ama bunu gorunce dilim elim kitleniyo... dolayısı ile arkama baka baka geldim pazartesi carsıdayım izmitte hastane de orda artık bilmiyorum yaa bi sekilde konusmam gerek sart oldu nagihanı mı beklesem acaba
ahmet skype veya telefonlaşabilriz ispatlayabilirim
Pardon ama neyi ispatlayacaksınız Ben kurduğunuzu cümleye dedim yutmazsak diye ki yutmadık http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1302676541557.40207.1669787673#!/profile.php?id=1669787673
siz yanlış anladınız belki hoşlanmışlardır birbirinden serkan kızla geziyodur demek istedim
Çok geç olur abicim Bu işler bekletmeye gelmez
Yutmazsak gargara yapıyormuyuz Sercan Arda bu arada Sercan senden küçük
Tam tersi bu işler aceleye gelmez...