Gönderen Konu: eyy toyotaclubtr liler aşık oldum :(  (Okunma sayısı 8455 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: eyy toyotaclubtr liler aşık oldum :(
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2011, 23:52:33 »
abim işte olayın kilit noktası ismi soyismi belirsiz benim için esrarengiz biri su anda :) sormakta yanlıs olur ne kendisine ne dısardaki hemsirelere kıskanclık olsun cekememezlik olsun kotu sonuclar dogurabilr kemal abinin de dedigi gibi

Yaka kartı tarzında birşey yokmu abicim ben hastaneye gidince isimlere çok dikkat ederim ne olur ne olmaz yanii ::) En kötü sorarsın orada birilerine :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2011, 23:52:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2011, 23:59:00 »
Allaaah geçmiş olsun :D  :alkis: Bence direk yüzüne söyle bu kendine güvendiğini,sevdiğini daha iyi belirtmeni sağlayacaktır.Mümkün olduğunca yüzüne baktığında karşındaki o değilde normal başka bi kız gibi düşün heyecan yapma :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2011, 00:19:10 »
Haydiii :D Abi gidince 2 dk sıasrı cagır yiğenimle ilgili birşey soracam baaabında yapıstır orda teklifi :D Kendini kasarsan bagazın düğümlernir karsısında kalırsın öyle hadi hayırlısı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 27, 2011, 00:56:37 »
bi kemancı numarası var , eski ama etkli
kızın yanına gidip "babanız keman çalıyormu" diye souyorsun
doğal olarak hayır çalmıyor cevabı gelir, kaç kızın babası keman çalarki yani sonuçta
işte tam bu noktada espriyi patlatıyorsun
" aaaa.... ne tesadüf , benim babanda çalmaz, demek ondan sizi kendime yakın hissettim, başka ortak noktalarımızda vardır, hadi gel onları keşfedelim"
denir
kız kahkayı patlatırsa iş tamam
yok çantayı kafana geçirirse bi aksilik var başka yöntem denemen gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2011, 01:11:45 »
Bence not isi yas, ilk intiba icin. Kim bilir kac kisiye denemistir diyebilir. Cicek onemli bir nokta ama isimsiz olmali, hastane ise etrafinda cicekci boldur. Ayarla ciragi sen ordayken ulastirsin kiza ve yuz ifadesini kontrol et, bakalim sana bakacak mi? Eger direk aklina sen gelir de bakarsa sanslisin, onda etki birakabilmissin demektir. Eger guler arkadaslariyla konusur kikirdar falan ise bir kac ciceklik omrun var. Bu arada cicek ve guzel soz, her nedense :P hatunlarin gururunu oksayan ogelerdir, hele ki is yerinde cicek gelecek millet gorecek ohoo bayilir =) isimsiz cicek ise combo bi pakettir, gizem her insan icin enteresan ama guzel bir duygudur. Monoton gunlerinin asil kahramani olursun.

Not: bu kadar heyecanli olmasan ve iste aradigim oydu demesen bu kadar atraksiyona girmezdim =)

Iyi sanslar...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 27, 2011, 01:45:00 »
konuşma fırsatı bulabilirsen gözlerine bakarak konuş ve sana cevap vermesini sağla :) başlangıç olarak bu şekilde biraz devam et ve muhabbet etmeye çalış :) daha sonra kişinin zevkine göre bi yerde buluşma teklifi et :) kabul olursa orada bas teklifi :D hatta kişi sana bağlanmışsa (bunu konuşmalarından anlayabilirsin ) hiç bişey söylemesende olur :D :D :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 27, 2011, 02:00:17 »
doğal olarak hayır çalmıyor cevabı gelir, kaç kızın babası keman çalarki yani sonuçta
" aaaa.... ne tesadüf , benim babanda çalmaz, demek ondan sizi kendime yakın hissettim, başka ortak noktalarımızda vardır, hadi gel onları keşfedelim"
denir

Babası ya keman virtüözü çıkarsa :lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
« Yanıtla #27 : Haziran 27, 2011, 02:01:32 »
konuşma fırsatı bulabilirsen gözlerine bakarak konuş ve sana cevap vermesini sağla :) başlangıç olarak bu şekilde biraz devam et ve muhabbet etmeye çalış :) daha sonra kişinin zevkine göre bi yerde buluşma teklifi et :) kabul olursa orada bas teklifi :D hatta kişi sana bağlanmışsa (bunu konuşmalarından anlayabilirsin ) hiç bişey söylemesende olur :D :D :D

Vayy koçumm bak senn  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 27, 2011, 02:04:48 »
"......aaaaaa.... ne tesadüf benim babamda keman virtüyözü.."   :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 27, 2011, 07:41:46 »
denir

Babası ya keman virtüözü çıkarsa :lol:

"......aaaaaa.... ne tesadüf benim babamda keman virtüyözü.."   :D

:D :D :D

Her zaman en etkili yöntem; ''bir yerden tanışıyormuyuz, sima olarak hiç yabancı gelmiyorsun'' şeklinde muhabbet açmak..
Bu şekilde muhabbet açtığında karşındakide sana şöyle düşünecektir; ''hakatten bir yerden tanışıyormuyuz ki acaba, şimdi durup dururken terslemeyim adamı..'' Ve oda senin yüzüne dikkatli bir şekilde bakacaktır. Bu işlem onun tüm dikkatini senin üzerine vermesi için yeterlidir..
Ama asıl mesele bundan sonra başlıyor.. Mümkünse ilk konuşmalarda hafifçe gülümseyin.. Biriyle konuşurken sizin gülümsemeniz karşı tarafıda gülümsemeye mecbur bırakır.. Çok soğukkanlı olmanız ve başlangıçta dostane yaklaşmanız gerekiyor.. Bu nedenle 'Siz'li 'Biz'li konuşmalardan 'Sen'li 'ben'li konuşmalara çabuk geçmeye çalışın.. Sonra, o bölgedeki bir lisenin ismi ile ''Ya sen yoksa *******lisesindenmi mezunsun? Zamanında orada çok arkadaşım vardıda, acaba oralardamı görmüştüm diye düşündüm bir an için..'' şeklinde devam edebilirsiniz.. Birde , kafanızda oturttuğunuz cümleleri arka arkaya sıralamayın.. Onunda konuşmasına fırsat tanıyın.. Bu şekilde konuşurken onun söylediği şeylerden yeni konular açmayı deneyin.. Biraz daha konuştuktan sonra eğer laf biterse, konuşacak birşey bulamazsanız; ''Gerçekten şimdi bile sanki seni eskiden beri tanıyormuşum gibi geliyor.. Ondan dolayı bir sorayım demiştim..(mahcup bir ifade)'' şeklinde devam etmeniz ,  'sen' şeklinde hitap etmenize rağmen yılışıklık yapmadığınızın göstergesi olacaktır.. Tabi ben ortamı, sizi ve o kişiyi bilmediğim için kesin birşey söyleyemiyorum ama bu cümlelerin arasını mümkün oldukça muhabbetle doldurmaya çalışın.. Yani aranızdaki muhabbeti yolda görünce selam verecek bir tanışıklığa kadar götürmeniz yeterli.. Daha fazla devam etmeniz karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilir.. İlk konuşma için bu kadar yeteli.. ;)
Arkadaşlık teklifi için o insanla en az 3 defa bir şekilde konuşmuş ve her konuşmada biraz daha yakınlaşmış olmanız gerekiyor. Tarık Akan filmlerinde olduğu gibi kızı direk kolunuza takıp gidemezsiniz sonuçta.. Aşık olduğunuza inanırım ama Size tavsiyem, efsane bir aşk oluşturmaya çalışmayın kendi kafanızda.. Bu işte hiç bir taktiğin garantisi yok tabii ki.. Kesin birşey söylemek için o kişiyi tanımak gerekiyor.. Mesela ben hayatımdaki çok iyi tanıdığım 3-5 kadının nasıl elde edilebileceğini biliyorum.. Asıl zor olan ise tanımadığınız birine yakınlaşmak..
Ben çok sık aşık olurum.. :D ama Genellikle taktiklerim işe yaramıyor belki , Hiçbir zaman hoşlandığım biriyle çıkamadım.. yakınlaşabilecek bir nokta bulmak için günlerce takip ettiğim insanlarda oldu, O her sabah ekmek alıyor diye markette işe başladığımda.. Ama hocam, bilirmisiniz bir söz vardır; Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 27, 2011, 08:04:03 »
Aşk güzel şey be. Evlenince iş güç derken sekteye uğrasada güzel şey :).

Umarım hakkında hayırlısı olur.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 27, 2011, 09:57:16 »
İsim soyisim bulunur Facebookta arama butonuna isim yazılır kız bulunur arkadaş olarak ekle yapılır Muhabbet edilir Belli durumdan sonra telefon alınır kız için sms paketi yapılır sonra kahve içme bahanesiyle buluşma sonrası artık sana kalmış Serkan abicim :)

yeni nesil bu olsa gerek :D
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 27, 2011, 10:10:30 »
ben olsam iş çıkışını bekler takip ederdim
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Haziran 27, 2011, 10:19:52 »
ben olsam iş çıkışını bekler takip ederdim

Abi daha kızla konuşmadan adımız sapığa çıkarsa onunla konuşmak hayalinde ötesinde olur gibime geliyor  :blink:

yeni nesil bu olsa gerek :D

Ya teknolojiyi sonuna kadar kullanıyoruz :P :D Yanlız bir keresinde birini gördüm ve kızın bir şekilde ismini öğrendim ve arattım face adresi yoktu hayallerimi yıkılışını karşısına geçip izledim o kadar diyim :D :D Hala daha yarıyacak gibi duruyor hala bir aksilik çıkmadı ::)

Erdem sana sadece " çılgısın maaaaan !!! " diyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 27, 2011, 11:07:28 »
bence konuşmanın etkili olması için kıza bi saniyeniz varsa özel olaarak birşey konuşmak istiyorum demek daha mantıklıdır bence çünkü 2kişi birebir konuştuğunda konuşma daha etkili anlamlı ve başarıya ulaşır bence böyle bişe ama aşk maşk işleri nasıl olur hiç bilmem bilsem kendi ilişkimi becerebilirdim
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
« Yanıtla #35 : Haziran 27, 2011, 11:09:11 »
İş çıkışını bekle. İlgilendiğini farketsin. Ama takip etmek falan hoş olmaz. Birkaç karşılaşmanızda karşılıklı tepkiler sana yol gösterici olacaktır. Çiçek herzaman iyidir. Işığı yakalarsan direk kendisine gidip konuşmakta etkileyici olur. Cesaretini topla ve gülerek konuş. Çok fazla prova yapma heyecanını arttırıyor.

Ben tüm cesaretimi toplayıp gittiğim kızın karşısında boğazım kilitlendi. Resmen konuşamadım. En sonunda niye geldiğimi biliyormusun diye sorunca gülmüştü ve biliyorum demişti. Öyle bir heyecan ki ismini üç kez sormuş yinede anlamamıştım. Ben seni sağır zannetim diye itiraf etmişti daha sonraları.
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 27, 2011, 13:02:59 »
Vayy koçumm bak senn  :)
:D :D

yeni nesilde facebooktan dürt, o da seni dürterse ekle. Konuş. Buluşma teklifi et. 1 - 2 ay takıl, sonra bırak gitsin :P
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 27, 2011, 13:18:55 »
:D :D

yeni nesilde facebooktan dürt, o da seni dürterse ekle. Konuş. Buluşma teklifi et. 1 - 2 ay takıl, sonra bırak gitsin :P

dürtmekle uğraşmaya gerek yok :D :D  yüzüne söylediklerim 15 gün face ortamından olanlar 3-3.5 aya kadar daha dayanıklı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 27, 2011, 13:26:29 »
Bence Ne Yap et bos zamanını kolla birebir konus. bu senin kendine güvendigini gösterir. kendine güveni olan erkekte kadınlar tarafından begenilir. zarf mektup falan o işlere hic girme bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 27, 2011, 14:01:33 »
Yorumlar ilginç :)  bazıları hoş bazıları çocukça.Benim fikrime gelince.Benim her zaman savunduğum kasdi tesadüflerdir.Buna yakın bir yorum var zaten ama ben biraz açayım.Bayanın çalıştığı zaman ve mekan bellii eşgali belli ve en güzeli senide sima olarak tanıyor.Şimdi gelelim kasdi tesadüt teorisine :)))))) Bayannın geçtiği yerlerden ama ters istikamette her nasıl olmuşsa sende geçiyorsun ve onunla karşılaşıp birincide sadece gülümse ve kibarca selam ver.İkincide ise merhaba  deyip sıcak ve özgüvenle ona hitap etmeketir.Ne dediğinin çok önemi yok zira saçmalayacağını garanti ederim.....İşte o karşılaşmada işlin rengi belli olacak.Şayet sana gülümser ve sana yakın bir sıcaklık hisedersen takdik şu.....Benimde şu işim vardı ama  bir saat beklemem gerekti.Öyle zaman geçiriyordum.Sahiii vaktiniz (vaktin) varmı bir şeyler ısmarlıyım yada içelim.
Sonuca gelince iki ihtimal.Birincisi hay hay ile karışık nasıl isterseniz  cevabı (ki yaşadım demektir.) fakat temkinli bir kabuldür.yada en fazla hayır der.

Aslında bir şey deyim  Kızlar nedense hep salak erkekleri tercih ediyor.Bunun asla bir formülü filanda yok.Bazen kişi anırsada karşıdakine bülbül gibi geliyor,bazen paçoz allahın kırosu prenseslerin dikkatini daha çok çekiyor.Yani ot ve mok meselesi.
İşte aşk budur yani salak durumuna düşmektir.Kimisine böyle otomobil forumundan medet umdurur kimine ise böyle salak yorum yapma meziyeti verir.Kardeş sen burada bu konuya harcadığın zamanı ona harca emin ol zaten d,kkatni çekmişsen bu iş oldu demektir.Aşkın da ne zamanı vardır, ne yaşı nede mekanı....

Sen birde Hakan Öztürk e sor heheheh aşk uzmanı  odur...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...