0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abim işte olayın kilit noktası ismi soyismi belirsiz benim için esrarengiz biri su anda sormakta yanlıs olur ne kendisine ne dısardaki hemsirelere kıskanclık olsun cekememezlik olsun kotu sonuclar dogurabilr kemal abinin de dedigi gibi
bi kemancı numarası var , eski ama etklikızın yanına gidip "babanız keman çalıyormu" diye souyorsundoğal olarak hayır çalmıyor cevabı gelir, kaç kızın babası keman çalarki yani sonuçtaişte tam bu noktada espriyi patlatıyorsun" aaaa.... ne tesadüf , benim babanda çalmaz, demek ondan sizi kendime yakın hissettim, başka ortak noktalarımızda vardır, hadi gel onları keşfedelim"denirkız kahkayı patlatırsa iş tamamyok çantayı kafana geçirirse bi aksilik var başka yöntem denemen gerek
konuşma fırsatı bulabilirsen gözlerine bakarak konuş ve sana cevap vermesini sağla başlangıç olarak bu şekilde biraz devam et ve muhabbet etmeye çalış daha sonra kişinin zevkine göre bi yerde buluşma teklifi et kabul olursa orada bas teklifi hatta kişi sana bağlanmışsa (bunu konuşmalarından anlayabilirsin ) hiç bişey söylemesende olur
Babası ya keman virtüözü çıkarsa
"......aaaaaa.... ne tesadüf benim babamda keman virtüyözü.."
İsim soyisim bulunur Facebookta arama butonuna isim yazılır kız bulunur arkadaş olarak ekle yapılır Muhabbet edilir Belli durumdan sonra telefon alınır kız için sms paketi yapılır sonra kahve içme bahanesiyle buluşma sonrası artık sana kalmış Serkan abicim
ben olsam iş çıkışını bekler takip ederdim
yeni nesil bu olsa gerek
Vayy koçumm bak senn
yeni nesilde facebooktan dürt, o da seni dürterse ekle. Konuş. Buluşma teklifi et. 1 - 2 ay takıl, sonra bırak gitsin