0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hah işte, bak bu erkekler için doğru. Hiç o duruma düşmemek lazım, hani içi iyice emilmiş şokella tüpü durumuna. Kadın'da yüzük varsa ahlaklı ve kendini bilen hiç bir erkek yaklaşmaz ama erkekte yüzük varsa bu kadınlar için genelde ilgi sebebidir. Yolda bile kolunda bir kız ile yürürsen diğer kızlar daha çok bakar, yanlış mıyım? Evli bir adam garsoniyer açıyorsa ve orada asıl evdeki karısından çok daha genç ve güzel bir kız bulunduruyorsa bu kız büyük olasılık ile o adamın evli olduğunuda biliyordur. Peki buna rağmen neden o adamladır!? İşte bu gerçek ve düşündürücüdür.
serkan hiç üzülme allah biize 2 göz vermiş allah bize 2 kulak vermış allah bize 2 el vermiş allah bize 1 kalp vermişki gidip diğerini bulalım diye sıkma canını
Adam spor cabriolet arabasında , yanında fıstık gibi bi sarışın, bir kolu kızın omuzunda diğer eli direksiyonda giderken polis durduruyor Ehliyet, ruhsat vs ... ve kızgın bir sesle çocuğa "iki elinide kullansan olmuyormu" çocuk cevap veriyor "valla abi bende düşündüm ama bu yanımdaki kız biraz saf; o zaman arabayı kim kullanır diyor"
Bu da benden olsun; Aşk matah bir şey olsa idi simgesi p...ya benzemezdi.
abi o vatandaş benim malesef olmadı ama tum toyotacıları seferber ettim hepsine yurekten teşekkür ... önümüzdeki maclara bakıyorum artık dogru kişiyi bulmak için evlenicem artık abi ya
önemli olan güzelini değil içi güzel olanı bulabilmek
E araçta sadece ön yolcu koltuğu mu var? O kişi sana huzur vermiyorsa, bir ömür ve hatta ahirette de senin yanında olmayacaksa, tanıştıktan 20 sene sonrada birbirinize baktığınızda heyecanlanmıyorsan tek başına olmak daha iyi bence. Aşkı itele, bak keyfine.