0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun Ahmet abi olur böyle talihsizlikler.Biz 2005 te getz almıştık 3.günü arabadan indik müşteriye gidip geldik araba çalışmadı immbolizer bozulmuş o gün hyundaıya lanet ettim . . .
Bu biraz da şans işi sanırım bende 2004 de Getz aldım 5 yıl 50000 km kullandım bakımları dışında hiç bir problem yaşamadım
Doğrudur Zafer abi araçtan memnun kaldık ama 3.gün arıza çıkarması insanın moralini bozuyor sonuçta sıfır araç ama yakıt olarak mükemmel bir araba
dün aurisimle silivriye gittim indim aracı kitledim tekrar dönüp araca bindim çalışmadı birkaç kere daha deneyip servisi aradım aracı çektiler beyninde kısa devre var deyip araç bir iki gün kalsın biz sizi ararız dediler servis ve çekici hizmeti olarak hizmet güzel ama toyotaya yakıştıramadım beşbindeki araç nasıl bozulur toyotadan soğudum
Aracınızı satıp, Honda alın, o bozulmaz
Bugünlerde Toyota' dan soğumak moda oldu. Herhalde havalar ısındıkça Toyota' dan soğumak serinlik veriyor.
öncelikle herkese teşekkürler bugun akşam üstü servisten aradılar aracın programında bir sıkıntı varmış beyinde kısadevre yaptırıp sigortalar atmış yeni program yüklenmiş yarın öğle gibi teslim ediceklermiş ama hiç içime sinmiyor acaba ileride bu sorun tekrarlarmı aklımı kurcalıyor.