Gönderen Konu: auris: hızlı,cesur,asi-pısss!!!  (Okunma sayısı 3896 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: auris: hızlı,cesur,asi-pısss!!!
« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2011, 18:52:29 »
toyotadan bende soğudum arkadaş.. bu ne ya.. şehir içinde bir araba 20 kuruş yakar mı tüpte..

Doğru valla haklısın. Bende 19 - 20 kuruş yakıyorum. Bende soğudum arabadan : )))) 1400 kg araba birde istanbul şehir içinde 20 kuruş yakıyorum. Satıcam yada benzin döküp yakıcam : )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2011, 18:52:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #21 : Haziran 25, 2011, 18:54:06 »
Eğer satarsanız bende 5000 km 1.6 2011 - BRC LPG' li Comfort Extra var. Jantlı. Sport ile takasa girebilirim : )))
Kemal beyde demiş sorunların ardı arkası kesilmez diye. Benim arabada hiç sorun çıkmadı. Size bir iyilik yapabilirim hehe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2011, 00:08:57 »
 servidten çıktı şu an bir sorun yok ama aynı hatayı bidaha verirse takasla sıfır bi plo gtı almayı düşünüyorum  inşallah
2003 subaru impreza  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 27, 2011, 05:48:28 »
Sorunun nedeni ile ilgili bir açıklamaya yapıldı mı? içine su mu kaçmış yoksa şehir havası mı yaramamış? :D

Yani ciddi olarak buna neden olan şey neymiş, bir açıklama yapıldı mı?
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2011, 08:07:23 »
geçmiş olsun kardeş. hemen kızma kul yapısı nede olsa..düzeltirler aracını da moralini de en kısa zamanda inşallah..;)
+1
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 27, 2011, 10:16:53 »
Eğer satarsanız bende 5000 km 1.6 2011 - BRC LPG' li Comfort Extra var. Jantlı. Sport ile takasa girebilirim : )))
Kemal beyde demiş sorunların ardı arkası kesilmez diye. Benim arabada hiç sorun çıkmadı. Size bir iyilik yapabilirim hehe
Benim hiç sorunlu aracım olmadı agbi bana verirmisin arabanı :) sağol ağbi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Haziran 27, 2011, 10:38:56 »
Sorunun nedeni ile ilgili bir açıklamaya yapıldı mı? içine su mu kaçmış yoksa şehir havası mı yaramamış? :D

Yani ciddi olarak buna neden olan şey neymiş, bir açıklama yapıldı mı?

programsal hata vermiş ecudaki  dört sigorta atmış :wacko:  yeniden programlayıp sigortaları değiştirip test edeip iade ettiler.aurisimi çok beğenerek aldım enaz üç -dört sene kullanmak istiyorum aslında içimden değiştirmek gelmiyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 27, 2011, 10:43:40 »
Araç bir kez arıza verdi diye arabamı değiştirilirmiş :) İnsanın morali illaki bozulur ama kul yapısı sonuçta olmasa iyi ama olur böyle şeyler :) Bununla geçmiş olsun.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 27, 2011, 10:49:52 »
Araç bir kez arıza verdi diye arabamı değiştirilirmiş :) İnsanın morali illaki bozulur ama kul yapısı sonuçta olmasa iyi ama olur böyle şeyler :) Bununla geçmiş olsun.

sağolun öyle tabii inşallah bir daha tekrarlamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 28, 2011, 00:25:28 »
valla sizinki biraz şımarıklık gibi geldi bana, 18 yaşındasın, auris gibi bir arabaya biniyorsun ve şikayet ediyorsun. şimdi bunları okuyunca kızacaksın ama okumaya devam et. ya sen yolda giderken araban alev almaya kalsaydı? ya sollama yaparken araban stop etseydi ne yapardın? herşey arıza yapabilir garanti bunun için vardır. Ki bence şanslıymışsın sigortaların işini tam zamanında yapmış ki sana bir zarar gelmeden atmışlar. Babam bir şeyden ne kadar çok korkarsan o hep seni en kötü anında yakarlar derdi. Korkarak bir iş yapacaksan o işe hiç başlama kardeşim, benden sana bir arkadaş, bir kardeş bir abi tavsiyesi. unutma ki bu gün toyota ile yaşadığın sorunu yarın başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile v.s. v.s. sonra marka kalmaz etrafında başladığın yere dönersin.
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 28, 2011, 00:45:36 »
valla sizinki biraz şımarıklık gibi geldi bana, 18 yaşındasın, auris gibi bir arabaya biniyorsun ve şikayet ediyorsun. şimdi bunları okuyunca kızacaksın ama okumaya devam et. ya sen yolda giderken araban alev almaya kalsaydı? ya sollama yaparken araban stop etseydi ne yapardın? herşey arıza yapabilir garanti bunun için vardır. Ki bence şanslıymışsın sigortaların işini tam zamanında yapmış ki sana bir zarar gelmeden atmışlar. Babam bir şeyden ne kadar çok korkarsan o hep seni en kötü anında yakarlar derdi. Korkarak bir iş yapacaksan o işe hiç başlama kardeşim, benden sana bir arkadaş, bir kardeş bir abi tavsiyesi. unutma ki bu gün toyota ile yaşadığın sorunu yarın başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile v.s. v.s. sonra marka kalmaz etrafında başladığın yere dönersin.

İmza.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #31 : Haziran 28, 2011, 01:25:24 »
Benim hiç sorunlu aracım olmadı agbi bana verirmisin arabanı :) sağol ağbi

Olmaz sana vermem. Benim o hepsi benim. Ben ben ben... : ))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 28, 2011, 10:48:35 »

yok canım niye kızıyım doğruluk payıda var yani :alkis: