0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotadan bende soğudum arkadaş.. bu ne ya.. şehir içinde bir araba 20 kuruş yakar mı tüpte..
geçmiş olsun kardeş. hemen kızma kul yapısı nede olsa..düzeltirler aracını da moralini de en kısa zamanda inşallah..
Eğer satarsanız bende 5000 km 1.6 2011 - BRC LPG' li Comfort Extra var. Jantlı. Sport ile takasa girebilirim : ))) Kemal beyde demiş sorunların ardı arkası kesilmez diye. Benim arabada hiç sorun çıkmadı. Size bir iyilik yapabilirim hehe
Sorunun nedeni ile ilgili bir açıklamaya yapıldı mı? içine su mu kaçmış yoksa şehir havası mı yaramamış? Yani ciddi olarak buna neden olan şey neymiş, bir açıklama yapıldı mı?
Araç bir kez arıza verdi diye arabamı değiştirilirmiş İnsanın morali illaki bozulur ama kul yapısı sonuçta olmasa iyi ama olur böyle şeyler Bununla geçmiş olsun.
valla sizinki biraz şımarıklık gibi geldi bana, 18 yaşındasın, auris gibi bir arabaya biniyorsun ve şikayet ediyorsun. şimdi bunları okuyunca kızacaksın ama okumaya devam et. ya sen yolda giderken araban alev almaya kalsaydı? ya sollama yaparken araban stop etseydi ne yapardın? herşey arıza yapabilir garanti bunun için vardır. Ki bence şanslıymışsın sigortaların işini tam zamanında yapmış ki sana bir zarar gelmeden atmışlar. Babam bir şeyden ne kadar çok korkarsan o hep seni en kötü anında yakarlar derdi. Korkarak bir iş yapacaksan o işe hiç başlama kardeşim, benden sana bir arkadaş, bir kardeş bir abi tavsiyesi. unutma ki bu gün toyota ile yaşadığın sorunu yarın başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile yaşarsın sonra başka bir marka ile v.s. v.s. sonra marka kalmaz etrafında başladığın yere dönersin.
Benim hiç sorunlu aracım olmadı agbi bana verirmisin arabanı sağol ağbi