Gönderen Konu: Volkswagen Fiyatları İyice Uçurmuş  (Okunma sayısı 11342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Volkswagen Fiyatları İyice Uçurmuş
« : Haziran 21, 2011, 16:36:26 »
Yeni Jetta 1.2 TSI 105 PS Trendline 43.500,00
Yeni Jetta 1.2 TSI 105 PS Highline 51.000,00
Yeni Jetta 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 63.400,00
Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trendline 56.600,00

1.2 motor 51.000 ......1.6 avensis fiyatı nerdeyse...Valla alanlara şaşırmamak elde değil. Demekki talep çok ki fyatları istediği gibi yükseltiyor.

Toyota Club Türkiye

Volkswagen Fiyatları İyice Uçurmuş
« : Haziran 21, 2011, 16:36:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Volkswagen Fiyatları İyice Uçurmuş
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2011, 17:15:53 »
Bizim ülkemizde VW bağımlılığı var. VW hakkında ileri geri konuşursan vatan haini bile ilan edilebilirsin o kadar yani :) VW de bunu iyi biliyor, fiyatları ne kadar yükseltirse yükseltsin satışlar artmaya devam ediyor. Burda kesinlikle VW kötü araba demiyorum tasarım olarak filanda çok hoşuma gider jetta. Ama fiyatları haketmediği değerde.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2011, 17:19:39 »
vallahi bence bunun bağımlıklıkla kesinlikle alakası yok; ülkemiz benzin fiyatlarına bakınca 1.6 benzinli avensis ile 1.2 tsi jetta arasında seçim yapmak çok da zor olmasa gerek, kalitesini zaten hiç konu bile etmeye gerek yok,, bence aynı/yakın parayı hakeden bir motor ve otomobil,,
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2011, 17:28:25 »
vallahi bence bunun bağımlıklıkla kesinlikle alakası yok; ülkemiz benzin fiyatlarına bakınca 1.6 benzinli avensis ile 1.2 tsi jetta arasında seçim yapmak çok da zor olmasa gerek, kalitesini zaten hiç konu bile etmeye gerek yok,, bence aynı/yakın parayı hakeden bir motor ve otomobil,,

Alp Bey kusura bakmayın ama sizin gibi düşünenler oldukça VW daha çokkkk paralar hakeder.  1.6 Avensis ile 1.2 Jetta nın sınıfları aynı mı? Kalite aynı mı? Konfor aynı mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2011, 18:00:08 »
Bizim ülkemizde VW bağımlılığı var. VW hakkında ileri geri konuşursan vatan haini bile ilan edilebilirsin o kadar yani :) VW de bunu iyi biliyor, fiyatları ne kadar yükseltirse yükseltsin satışlar artmaya devam ediyor. Burda kesinlikle VW kötü araba demiyorum tasarım olarak filanda çok hoşuma gider jetta. Ama fiyatları haketmediği değerde.

:alkis:

Gerçekten, bizde VW ve türevi (Audi, Seat, Skoda) arabalara bir hayranlık var. Sanki bu araçlar Mercedes ve BMW kalitesinde gibi görülüyor. Fiyatları kalitelerine göre çok pahalı, onları alana kadar daha sağlam SAAB ve Volvo tarzı İsveç çeliğinin kalitesi ile tank gibi araçlar alınabilir :)  Gerçi Volvo Çinliler'in oldu... SAAB hala GM'in elinde.

Ayrıca şu "5000 getir ayda 500, 6000 getir ayda 600 TL'ye araba senin" tarzı kampanyalar da fiyat uçurma bahanesi oldular.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2011, 18:08:38 »
haklı adamlar ben olsam bende zam yaparım bir sene sonrasına sıraya giriyor millet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2011, 18:26:05 »
Bir marka ülkemizde aşırı rağbet görüyorsa bence çok rezil bir markadır. İşte en çok rağbet görenler; reno, hyundai, fiat...Biladerimde woswos var bugüne kadar yaptığı motor masrafıyla bir tane daha alabilirdi muhtemelen , hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum, dünyada onca araba varken neden vosvos...reno 9un beyazını yıllarca full kabul eden Türk otomobil piyasasını hiç anlayamadım, muhtemelen de hiç anlayamayacağım.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 22, 2011, 00:29:29 »
serkan bey, ilk mesajı bir daha okurmusunuz, ne yazıyor orada dikkatlice lütfen,,
"avensis fiyatı neredeyse" şeklindeki ibareyi görünce ona göre yazdım ben de, sınıfları aynı değil tabiki, sunduğu kalite de, ben dikkat ederseniz sadece motor bazında seçimden bahsettim,, ben işin ekonomik kısmını hesaplayarak jettayı seçerdim diyorum, o aradaki fiyat farkını da zaten benzin paralarından bir süre sonra amorti edecektir, kalitesini konu bile etmiyorum derken jetta kötü bir araba değil, kalitesi ne derece iyi onu kasdettim, yoksa jetta avensisten daha kaliteli veya aynı ayarda demedim ki,,
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 22, 2011, 00:35:53 »
fiyatları uçurmuş kaliteyi ortaya koymuş arkadaşımın babası caravelle almjış 2.0 tdi dsg 7 ileri 140 hp sciroccodan farkı yok ok gibi araba müthiş yapmışlar yeni kasaları
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 22, 2011, 00:42:41 »
Almanyada VW eşşektir.. Orada at olan arabalar Porsche,Mercedes ve Bmwdir. Onlar bunu ayırt edebiliyor.
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 22, 2011, 00:44:52 »
Toyota'dan başkası iyi araba yapamaz

mı ?

Acaba..
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 22, 2011, 01:00:27 »
Toyota'dan başkası iyi araba yapamaz

mı ?

Acaba..
Konunun başlığından mevzuun bu olmadığı anlaşılabilir..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 22, 2011, 01:01:04 »
çok gidip geldim 1.6 tdı jettamı avensismi die ama duygularım mantığımı yendi :))
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2011, 01:05:34 »
Konunun başlığından mevzuun bu olmadığı anlaşılabilir..

Eşşekler ve atlar konusundan devam mı yani ?
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2011, 08:16:56 »
serkan bey, ilk mesajı bir daha okurmusunuz, ne yazıyor orada dikkatlice lütfen,,
"avensis fiyatı neredeyse" şeklindeki ibareyi görünce ona göre yazdım ben de, sınıfları aynı değil tabiki, sunduğu kalite de, ben dikkat ederseniz sadece motor bazında seçimden bahsettim,, ben işin ekonomik kısmını hesaplayarak jettayı seçerdim diyorum, o aradaki fiyat farkını da zaten benzin paralarından bir süre sonra amorti edecektir, kalitesini konu bile etmiyorum derken jetta kötü bir araba değil, kalitesi ne derece iyi onu kasdettim, yoksa jetta avensisten daha kaliteli veya aynı ayarda demedim ki,,

Alp bey ekonomiden bahsediyorsunuz 1.2 motor benzinli araca 43.000 TL para veriyorsunuz. Aynı motorlu seat leonda 39 bin lira. Ayrıca seat leonda pazarlık da yapabiliyorsunuz jettada bu imkansız. Eylül-ekime kadar sıra bekliyorsunuz ve aracınızın rengini dahi zor belirliyorsunuz. Birde şu var Seat leonun malzeme kalitesi yeni jetta dan daha kaliteli. Sonuç olarak VW nin insanlarımızı nasıl kandırmaya çalıştığını anlatmaya çalışıyoruz burada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • 34 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2011, 09:48:13 »
İnsanlarımız wolsvagene çalışıyor..wolsvagen yakında sadece ülkemize satış yapar. Ne de olsa en çok parayı ülkemizde kazanıyor..İnsanlarımızı da kazıklıyor...
Ben corollamı almadan önce denemek için wolsvagen bayisine gittim. İlgi sıfır. Bir kuruş bile inmiyorlar. Yüzüne bile bakmıyorlar. Adamlar doymuş .Paranla rezil olursun. Adamlar sana muhtaç değil. Sanki sen onlara muhtaçsın gbi:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2011, 09:55:15 »
Halk arabası.Bir tane vosvos bilirim o da  kaplumbağa :)
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2011, 10:21:10 »

valla ben vw de suç bulmuyorum... bizim insanımız bu arabalara bu kadar rağbet ederse adamlar haklı istediği fiyatı koymakta...   3-4 ay sonraya sıraya giricem istediğim rengi alamıycam... nedir bu aston martin falanmı alıyoruz... alt tarafı vw yani....
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2011, 11:01:08 »
Serkan bey, hatta yaşlarımız da aynı Serkan kardeşim, canım kardeşim, lütfen bak ben vw propagandası reklamı filan yapmıyorum, ortada 2 otomobil ve iki marka vardı(ki sanırım o da benzetme ve fiyat karşılaştırması için) ben de birinin diğerine neden tercih edilebileceğine değinmek istedim, ikisinden birisi seçimse, ikisinin fiyatları aynı/yakınsa ben küçük motorluyu  ekonomi için seçerim diyorum, başka markaları neden konuya dahil ediyorsunuz anlayamadım,, bu konuyla ilgili yazdığım msjlara illa muhalefet edeceğim diyorsanız bu başlığa son mesajım olur bu, amacım tartışmak değil, yanlış anlamayın, ama her msjıma bir kulp takınca siz, ben de kendimi izah etme ihtiyacı hissettim,,
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 22, 2011, 11:12:00 »
Serkan bey, hatta yaşlarımız da aynı Serkan kardeşim, canım kardeşim, lütfen bak ben vw propagandası reklamı filan yapmıyorum, ortada 2 otomobil ve iki marka vardı(ki sanırım o da benzetme ve fiyat karşılaştırması için) ben de birinin diğerine neden tercih edilebileceğine değinmek istedim, ikisinden birisi seçimse, ikisinin fiyatları aynı/yakınsa ben küçük motorluyu  ekonomi için seçerim diyorum, başka markaları neden konuya dahil ediyorsunuz anlayamadım,, bu konuyla ilgili yazdığım msjlara illa muhalefet edeceğim diyorsanız bu başlığa son mesajım olur bu, amacım tartışmak değil, yanlış anlamayın, ama her msjıma bir kulp takınca siz, ben de kendimi izah etme ihtiyacı hissettim,,

Alp kardeşim yanlış anlaşılma olduysa kusura bakma, burda benim söylemek istediğim insanlarımızın VW karşı olan hassasiyetlerini bilen bir firmanın talep arttıkça fiyatları artırarak insanların bu durumunu suistimal etmesidir. Yoksa sen yada benlik bir durum değiL bu. İnsanlar çok para verdiği zaman fanatizm ortaya çıkıyor. Mesela adam her özelliği aynı olan aynı seat leon u Jettadan 5-6 bin TL daha ucuza alıyor. Jetta alan bir kişiye neden bu kadar çok para verdin denildiğinde de VW kalitesi diyor. Kendini tatmin etmekten başka birşey değiL.