0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallahi bence bunun bağımlıklıkla kesinlikle alakası yok; ülkemiz benzin fiyatlarına bakınca 1.6 benzinli avensis ile 1.2 tsi jetta arasında seçim yapmak çok da zor olmasa gerek, kalitesini zaten hiç konu bile etmeye gerek yok,, bence aynı/yakın parayı hakeden bir motor ve otomobil,,
Bizim ülkemizde VW bağımlılığı var. VW hakkında ileri geri konuşursan vatan haini bile ilan edilebilirsin o kadar yani VW de bunu iyi biliyor, fiyatları ne kadar yükseltirse yükseltsin satışlar artmaya devam ediyor. Burda kesinlikle VW kötü araba demiyorum tasarım olarak filanda çok hoşuma gider jetta. Ama fiyatları haketmediği değerde.
Toyota'dan başkası iyi araba yapamaz mı ?Acaba..
Konunun başlığından mevzuun bu olmadığı anlaşılabilir..
serkan bey, ilk mesajı bir daha okurmusunuz, ne yazıyor orada dikkatlice lütfen,,"avensis fiyatı neredeyse" şeklindeki ibareyi görünce ona göre yazdım ben de, sınıfları aynı değil tabiki, sunduğu kalite de, ben dikkat ederseniz sadece motor bazında seçimden bahsettim,, ben işin ekonomik kısmını hesaplayarak jettayı seçerdim diyorum, o aradaki fiyat farkını da zaten benzin paralarından bir süre sonra amorti edecektir, kalitesini konu bile etmiyorum derken jetta kötü bir araba değil, kalitesi ne derece iyi onu kasdettim, yoksa jetta avensisten daha kaliteli veya aynı ayarda demedim ki,,
Serkan bey, hatta yaşlarımız da aynı Serkan kardeşim, canım kardeşim, lütfen bak ben vw propagandası reklamı filan yapmıyorum, ortada 2 otomobil ve iki marka vardı(ki sanırım o da benzetme ve fiyat karşılaştırması için) ben de birinin diğerine neden tercih edilebileceğine değinmek istedim, ikisinden birisi seçimse, ikisinin fiyatları aynı/yakınsa ben küçük motorluyu ekonomi için seçerim diyorum, başka markaları neden konuya dahil ediyorsunuz anlayamadım,, bu konuyla ilgili yazdığım msjlara illa muhalefet edeceğim diyorsanız bu başlığa son mesajım olur bu, amacım tartışmak değil, yanlış anlamayın, ama her msjıma bir kulp takınca siz, ben de kendimi izah etme ihtiyacı hissettim,,