0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adamlar 2011 model klimasız araç getirdiler türkiyeye, onlar bile kapış kapış gitti, o saatten sonra gene insaflı davranmışlar bence...ben olsam 70.000 yapardım 1.6 TDi DSG'yi...
Tamam Seat la Vw aynı banttan çıkıyor aynı kalitede üretilebiliyo olabilir ama birde bu işin ikinci elini düşünmek lazım alan adam 2.eli daha kolay olduğu için vw yi seçiyor.
e tamam işte, yine aynı etiket merakı,,
Etiket merakıda zaten satarken kolay satılması için yoksa passatla superb içinde aynı diyolar ama adam satarken passatın adı var diye daha kolay satarım diyo ve alıyo
tam biz kısır döngü başlıyor işte bu noktada...
Aslında vw haklı şimdi sıfır jetta-golf almak istesen eylüle kadar sıra var diyo adam. Bu kadar istek varken neden ucuza satsın ki
Ben şunu merak ediyorum.Şimdi Toyota almak isterseniz bayilerde bir sıkışıklık yok.Sizi öyle bir,iki ay ileri atmıyorlar. Yukarıdaki bir yorumda WW ler için Eylül'e kadar sıra var deniyor.2011 satışlarına baktığımda mesela Jetta 5.ci, Golf 9.cu sırada.Passat kendi segmentinde 1.ci.Toyota c segmentinde 2.ci. Soru şu: Toyota jetta ve Golf den daha fazla satıyorsa ve satışlarında bekleme yoksa.(Passatı hariç tutuyorum.Hakikaten çok satılıyor.Ve Passat ta sıra olması normal) Corolla dan daha az satan jetta ve golflarda bekleme nasıl oluyor? O zaman üretimi mi az.Yoksa tedarik etme işlemlerimi yavaş.
Abi tamamen tedarik süreciyle alakalı bir durum. Sonuçta Adapazarında üretiliyor. Gedizlere periyodik bakım için gittiğim zaman firma yüzlerce araç yığmıştı otoparkı, buldukları her boşluk arabaydı(Eee daha sonra ki hafta araçlara yine zam gelmişti tabii ki). Sonuçta hem müşteri hemen istediği araca ulaşıyor, hem de firma gelen zamlarla para kazanıyor. Benim arkadaşım Jettada sıra var diye gitti Auris aldı beklemek istemediği için.