0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 1.6 Auris'e BRC taktırmıştık. ilk depo dolumunu geçenlerde yapmıştım. Shell' den gazı fulledik. 44 lt lpg aldı. 100 TL.Tamamı istanbul şehir içinde kullanıldı. Bir depo ile tam 530 km yol yaptım. Varmı ötesi? Şehir dışında ne olur onuda göreceğiz bakalım. Km' de 18.8 kuruş yapıyor. Hadi olsun 19 kuruş. Dizellerden bile ekonomik oldu. Maşallah diyelim. BRC ve Auris harika oldu.
Birde siz gazı istanbulda pahalı alıyosunuz. Ankarada Ostim-Gimat-Macunköy tarafı genelde 2 TL civarı gaz satılıyor. Ondan kullansanız 44*2=88 TL eder. 88 TL / 530 = 0,166 kuruş şehir içinde yakar. Şehirler arasıda 0,130 TL filan yakar Ben her zaman diyorum LPG li toyotalar dizelden çok daha ekonomik diye. Ben dizeL aracım ile şehir içinde en az 190-200 kuruş yaktırabiliyorum.
Serkan yanlış bir kanı bence ben Dizel Peugeot 206 Plus aracım ile 70TL lik mazotla tam tamına 496km yol yaptım şehir içi 70TL / 496KM = 0,141 ediyor
Abi seninkisini saymıyoruz. Senin araç çok tasarruflu çıktı, aynı mazotu 2-3 defa yakıyor herhalde
Hayırdır Umut abi senin citroende böyle az yakıyordur
kesinlikle yaklaşır abi star stop varmı arabada ?
benimki eski sistem HDI
Serkan senin avatardaki barkotu okutunca Serkan SAYLI; 2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra ; Ankara yazısı çıkıyor telefonumda
)))))))))))))))))))))))Kasa hafif senin oradan yırtıyorsun.
Bende kim keşfedecek acaba diyordum Yeni imzam, nasıl abi
İmzamı ? ben imza göremiyorum sadece avatar