0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hızlanma ve yokuşlarda bayılma olayını hangi araçla kıyaslayarak değerlendirdiğiniz önemli. gerçekten bariz bir şekilde sorun varsa bi servise götürün derim...
fatih kardeşime katılıyorum. bide otomatiklerde 3. vites varmı mmt var diye biliyorum. 1.6 bayılmayan araba sadece turbo beslemeli arabalar... bayırın dikliği nedir? klima açıkmı ? araba yüklümü ? bunlarda önemli
Dual vvti tam otomatik 124 hplik motor var eski corolla motoru anlayacağın. Klima da elektrikli olduğu için hemen hemen 0 yük yapar.Diğer maddeler olabilir, ayrıca araçtan beklenti ne o da önemli bir unsur.
3.viteste 120 yi aşmamanı tavsiye ederim ki zaten kurallara göre max hız 120.Araç kendini korumak için tüm gücünü kullanmaz çünkü öyle ayarlanmıştır.Eğer o anda herşey normal ve senin + güce ihtiyacın varsa 3 e al.Biraz bağırır ama buda normal.Normal yol kosullarında corolla 2011 çok rahat 170 bulur ancak sonrası için bir şey demek zor.(normal yol kosullarında max hız 110 km/h LUTFEN DIKKAT)
Sinan bey selamlar , Elektrikli klima olayını biraz daha açarmısınız. Klima gücünü motordan direkt almıyor mu ? Almasa bile sonuçta çalışması için belli bir güç gerekiyor. Elektrikli olsa da bu elektriği motordan almayacak mı ? Bu konuda detaylı bilgi verirseniz sevinirim İnternette baktım ama bulamadım
Klima gücünü %70 elektrik %30 unu da motordan alır...
Merhaba,2011 Model Corolla Otomatik Benzinli aldım.Araç hem çok yavaş hızlanıyor ve uzun yolda yokuşlarda devri çok düşüyor .130-140 la giderken 80-90'a kadar hızı iniyor.Vitesi 3 Aldığım zamanda çok bağrıyor.Bunu nasıl çözebilirim ..Yardımlarınızı rica ederim.