0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok. sadece zorlama aracı 120 yı gecme kucuk vıteste bagırtma. ilk 5000km aracı sakın kullanmanı onerırım. Bazıları aracınmotorunun acılması gerektıgını soyluyor ama zaten bu motorlar fabrıkadan acılmıs gelıyor. Sen sakın kullan yenı nede olsa. Parcalar bırbırıne ıyı uyum saglasın. Hayırlı olsun sımdıden
teşekkür ederim..ama ilk 5000 mi yılda 6500 km kullanırız, biliyorum çok az, arkadaşlarım hatta araba alma taxi kullan derler hep..
5000km değil. ilk 1000km çok ani hızlanmalar ve freni zorlayıcı hareketlerden kaçının. uzun yol yapacaksanız tüm vitesleri dengeli kullanmaya çalışın, sürekli aynı hızda aynı viteste gitmeyin. ilk 1000km 120km/h geçmeyin 1000km kontrolunden sonra istediğiniz gibi basabilirsiniz. Yılda kaç km yaptığınız önemli değil. Ben de 8000-10000km arası yapıyorum. Kendi arabanız gibisi yoktur.
Merhaba,2011 Model Corolla Otomatik Benzinli aldım.Araç hem çok yavaş hızlanıyor ve uzun yolda yokuşlarda devri çok düşüyor .130-140 la giderken 80-90'a kadar hızı iniyor.Vitesi 3 Aldığım zamanda çok bağrıyor.Bunu nasıl çözebilirim ..Yardımlarınızı rica ederim.