0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bende KME marka sıralı var depo 40 lt.belki yalan gelecek ama şehirler arası 1 depoyla 400-430 km falan yapıyodu taki izne giderken arka susturucuyu delinceye kadar.orjinal pahalı diye yerli susturucu taktırdım izinden dönerken en fazla 370 km yapabildim valla 90 la da aynı 180 le de aynı anlamadım.belki yeri değil ama yerli susturucu orjinaline nazaran yakıtı bu kadar farkettirirmi bu konuda bilgisi olan varmı.susturucudan olduğuna kanaat getirirsem orjinal taktırıcam.
şöyle düşünün:ağzınızda dar bir boru var ve nefes verirken havayı bu borudan geçirmek zorundasınız, rahat rahat nefes alıyor ama zor nefes veriyorsunuz. bu şekilde daha çok yorulursunuz. yerli eksozlarda 800C de 3-4 bar basınçta eksoz gazını hızla deşarj edecek akış özelliği olmadığı için yakıt sarfiyatınız artacak motor ister istemez zorlanacaktır.
çok yakanlara en güzel tavsiye gidip ayar yaptırmaları.sonra filtre vs diğer ekipmanları gözden geçirmeleri gerekiyor.bizdede 96 corolla ae101 var 114 hp.brc marka eski sistem lpg var.şehir dışı 140-145-150şehir içi - 170-175
benim araç 94 model 1.6 gli 145 bin de şehir içi 270 krş yakıyor kış ayı itibari olması ile normal mi sizcee???
97 glı atıker sıralı gaz var ortalama 25 kurus yakıyor. Hava fıltresıne hıc acımam sureklı degısırım. Bujılerde aynı sekılde.20 kurus altında sarfıyatı olan arkadasların mesajlarını saskınlıkla okuyor, okudukca arabamdan soguyorum.
93 xl 168 kuruş yaktı şubatta Ankaradan Mersine gittim 600 km 36 litreyle
Aracın 1.3 mü ? 1.6 mı ?Enjeksiyonlu mu? karbüratörlü mü ?