0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercümen güzel özetlemişsin, bir alkış benden sana Bu cümleleri bir de evlenip çoluk çocuğa karışınca ve de en önemlisi kendin para kazanmaya başladığında tekrar okumanı isterim yıllar sonra.Bizim oralarda bir laf vardır, "bekara karı boşamak kolaydır" diye Sevgiler...
olaya fazla duygusal yaklaşmamak lazım bence...neticede altı üstü araba, delinirse delinsin yani nolucak, fabrika delince birşey olmuyor, varsın birkaç delik de LPG için açılsın.ha garanti olayı bana kalırsa çok da önemli değil, neticede araçta bir sorun varsa ilk 10.000km civarı ortaya çıkıyor(genelde).kısacası, şu an sıfır araba alıcak olsam, ilk iş gider lpg taktırırım.
tutki aracın krank milinde döküm hatasından doğan bi çatlak vardı ve yolda krank kırdı araçta lpg li daha garanti kapsamında napçan?
napçam (!) bilmiyorum...ama böyle bir durumda ne yapacağımı biliyorum.krank mili yakıt sistemi ile ilgili bir parça olmadığı için garantiden değişimini isteyeceğim...ayrıca bu tarz parçalarda, kullanımdan, bakımsızlıktan veya aşırı zorlamadan kaynaklı bir problem olmadığını ispatlayabildiğiniz sürece firma gerekeni yapmaktadır...
sen ne yapacağını bana sölemeden önce servisi ara sonra ben ne yapacağımı biliyorum de bikere lpg kullanımı ile sadece yakıt sistemi garantiden çıkmayıp motor mekanik garantisi garantiden çıkmaktadırön düzen şasi şanzıman fren gibi motor harici mekanik parçalar garanti den çıkmamaktadır sen iyi bi düşün bi bildiğimiz varda sölüyoruz sana lpg ile iyi şanslar
Traktör gibi çalışan arabam olacağına lpg li sessiz çalışan arabam olsun diyor insanlar