0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugun cuma mangalcı hala ortalarda yok Hakkı abi ne ayak, yoksa cayıyor mu
Cupra candır yahu, sen dikkat çekmeyi seversin en sarısından alırsın bir tane inşallah Hayırlısı diyelim
caysa ne olur gözüm sen varsın ya işte yedeğisercanla beraber değişmeli yellersiniz mangalı
saat 13 de tolanmaya başlarız,mangal 15 gibi falan başlar herhalde,tabi genede onu mangalcıbaşı bilir...
Sercan nerede ya dur şunu bir arıyayım
evet aynen bu şekilde saat 13 gibi toplanılır..mekan az çok belli daha önceden gelenlerimiz biliyor.. bir şekilde yer konusu basit..ve oldukça kolay..saat 15:00 gibi ben ateşi yakar işime başlarım..yani 17:00 18:00 gibi yemek işi bitmiş olur sonra çay faslı sohbet gır gır foto cart curt...;)ne cayması lennn..seni yakıcam oğlum ..rahat rahat bi el yapımı e-12 farımı takamıyacakmıyım..araba ile uğraşıyoruz anca geldik..söylemesi ayıp ama bide cruise controlüm oldu deldim biçtim taktım orjinali bile bu kadar güzel olamaz... o yüzden yoktum ortalıkta...
Bize birde Pasta yapan birisi lazım olabilir.
Ne diosun yaa CC mi taktın arabaya
hayırlı ugurlu olsun yeğen güle güle kullan inşallah
Evet, yol tarifinide alsak iyi olur özellikle Avrupa yakasından gelecekler için. Gölgelik yer falan var mı?
Bende katılmak isterim Kocaeliden Mehmet Ali ağbi geliyor galiba ben arabayı sattım. benide kabul ederse katılırım.
kroki budur arkadaşlar. 2mb olduğu için biraz geç açılır. Saygılar.[IMG=http://img560.imageshack.us/img560/6310/sahiltarif2.jpg][/IMG]İş bu kroki, boğaziçi köprüsünden geliş için hazırlanmış olup, Fatih Sultan Mehmet köprüsünden gelenlerin, Bostancı levhalarını takib ederek D100 e bağlanmalarını saygılarımla arz ederim.