0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harika soru mangalcımızda yokki tüh..
pazar günü saat kaç gibi buluşulur? bir planım daha var da onu ayarlıyacağım
Ne yiyeceğiz?
bencede ne yiyeceğiz ve o gün başka planı bende karıştırmıyorum.Bu arada izninizle başlığı düzenliyorum.
buluşmanız hayırlı olsun. efsaneyle katılmak ısterdım ama o gun biraderin düğünü var. bi etkinlik isterseniz buyrun gelin düğüne. bir halay çekeriz.
la nerden cıkardın,kim diyo mangalcın olmadığını?murat duymasın kızar vala yahu
Valla kımsede benım gıbı yapılmıs mangaldan cıkanları dah ıyı tuketemez Ben zulamla gelırım kardesım gelmeden ararım. Ama efsane gelemeyecek musaıt degıl
UuuuFfff kadro yazılmıs, menuden bahsetsek bıraz Murat nerelerde..?
Gideriz bir ocakbaşına dünürüm ya desem de inanma, Murat keser beni
Yaaa oda mangalcımı ustaaa
yandın olm sen,buluşmaya gelme yoksa mangalın başından ayrılamazsın,yeller durursun valaherkes benim yeğen gibi mangal yakamaz,yapamaz
duydum..baltayı biletmiştim ki.... son anda.. vazgeçtim nedense..:Ddayım ne diyorsa doğru ;)sen gelecen dimi bu buluşmaya...alıcam ifadeni.."şikeden metrise" :Doğlum taşkın yaktım dayı fikri verdi...senin buluşmada ki görevin ateşi yelleme...bittin havada sıcak olur güneş sütün ve kreminle gel.. :Dabicim sen varya tüketmede ustasın üstüne yok..ama..san süper bir hatırlatma..o mikemmel masa sandalye tabure takım çantanı sakın unutma....
Kesme beni Muraaatt Daha çok gencim, yiyeceğim çok mangalar var Bence alışveriş olayını, mangal yakılmaya başlandığında gelen ve gelecek sayısına göre yapalım. Nasıl olsa merkezi bir yer, her şekil buluruz bir kasap. Geleceklere duyurumdur ki.....Yanınıza 5-10 liralık banknot ve en az 5 liralık bozuk parayla geliniz. Uğraştırmayın sonra orada insanı, tersim pistir.