0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oooo yanlız kovboy Bende diyordum ki Murattan iyi kimse mangal yakamaz güzelde yeller
evet millet ne yiyoruz.. 17 temmuzda alışveriş orada olucak naginin fikri güzel gecen seferde uygulamıştı..bayağı işe yaradı.. şimdi.. gelecek olan arkadaşlarımızdan ricam.. varsa elinizde mini tabure yada sandalye..vs vs.. belki içinizde plastik bardağa çatala kaşığa alerjim var ben fincansız kupasız yapamam diyenler varsa.. kupaları yada bardağı çatalı kaşığı ile gelsin..gerisi kolay..semaverimiz iki adet biri enden biri zafer kardeşimizden.. bi husus daha gerçi gerek yok ama şıkıştırmalı mangal teli fazla olursa..iyi olur bende 4 adet olamsı lazım... mangalın kalan közünden faydalanırım..ben o közde patates yada patlıcan közler enfes köri yaparım yada salatasını yaparım diyenlerede duyurulur..patlıcasız gelmeyin.. bu buluşmada mahareti elelre ihtiyacımız var... haydi bakalım var mı..eksik falan..atladığımız..
Mesut, ne oldu, hayırdır? Alışverişi orada hep beraber yaparız. Alan belli mi mangal için?
hakana bi senelik izne çıkıyorum ve Bursaya gidicem o gün
bir de kaç gibi buluşulacak , mangala kaçta başlanıcak , kaça kadar oralarda olunulacak ona göre ben bir plan yapıcam kendi çapımda.
uzun bı sure bende katılmak ısterdım fakat aurıs servıste
maltepede oturuyorum hakkı abı'de kımseye zahmet vermek ıstememarkadasın yarıs ıyle gelebılırız belkı hem yenı bı uye katmıs olurum..çok teşekkur ederım
Scirocco almamış mıydın sen?
ne zahmeti canım,ne demek
scrıocco sıparısı vermıstım teslım almama 3 gun kala doğuş oto nun tavırları yuzunden ıptal ettım arabayı . kısmetse sımdı ıbıza cupra alıcam sanırım ..