evet millet ne yiyoruz.. 17 temmuzda alışveriş orada olucak naginin fikri güzel gecen seferde uygulamıştı..bayağı işe yaradı.. şimdi.. gelecek olan arkadaşlarımızdan ricam.. varsa elinizde mini tabure yada sandalye..vs vs.. belki içinizde plastik bardağa çatala kaşığa alerjim var ben fincansız kupasız yapamam diyenler varsa.. kupaları yada bardağı çatalı kaşığı ile gelsin..gerisi kolay..semaverimiz iki adet biri enden biri zafer kardeşimizden.. bi husus daha gerçi gerek yok ama şıkıştırmalı mangal teli fazla olursa..iyi olur bende 4 adet olamsı lazım... mangalın kalan közünden faydalanırım..ben o közde patates yada patlıcan közler enfes köri yaparım yada salatasını yaparım diyenlerede duyurulur..patlıcasız gelmeyin..

bu buluşmada mahareti elelre ihtiyacımız var...

haydi bakalım var mı..eksik falan..atladığımız..
Eli bıçak tutan biri lazım sadece bana

Evden gelmeyeceğim bir de buluşmaya o yüzden bıçak tarzı şeyler getiremem

Peçete, platik bardak çatal vs alınır etler alınırken.
Bende evden gelmicem , hatta biraz geç kalabilirm . Pazar sabahı dışarda kahvaltıya gidicez ,o yüzden elimden geldiğince çabuk gelmeye çalışıcam.
Mesut, ne oldu, hayırdır?
Alışverişi orada hep beraber yaparız.
Alan belli mi mangal için?
bir de kaç gibi buluşulacak , mangala kaçta başlanıcak , kaça kadar oralarda olunulacak

ona göre ben bir plan yapıcam kendi çapımda.
Mesut, ne oldu, hayırdır?
Alışverişi orada hep beraber yaparız.
Alan belli mi mangal için?
hakana bi senelik izne çıkıyorum ve Bursaya gidicem o gün
hakana bi senelik izne çıkıyorum ve Bursaya gidicem o gün
Şimdiden hayırlı yolculuklar ve tatiller Mesut. Kocaeli-Yalova arası ilk Km. lerde yol yapım çalışmaları varmış Tv. de duyduğuma göre.
Bi sene izin çok değil mi Mesut?

bir de kaç gibi buluşulacak , mangala kaçta başlanıcak , kaça kadar oralarda olunulacak
ona göre ben bir plan yapıcam kendi çapımda.
saat 13 de tolanmaya başlarız,mangal 15 gibi falan başlar herhalde,tabi genede onu mangalcıbaşı bilir...
uzun bı sure bende katılmak ısterdım fakat aurıs servıste
bulıundugun bölgeden geçen olursa alabilir seni
nerde oturuyosun?
maltepede oturuyorum hakkı abı'de kımseye zahmet vermek ıstemem
arkadasın yarıs ıyle gelebılırız belkı hem yenı bı uye katmıs olurum..çok teşekkur ederım
Scirocco almamış mıydın sen?
maltepede oturuyorum hakkı abı'de kımseye zahmet vermek ıstemem
arkadasın yarıs ıyle gelebılırız belkı hem yenı bı uye katmıs olurum..çok teşekkur ederım 
ne zahmeti canım,ne demek
Scirocco almamış mıydın sen?
scrıocco sıparısı vermıstım teslım almama 3 gun kala doğuş oto nun tavırları yuzunden ıptal ettım arabayı . kısmetse sımdı ıbıza cupra alıcam sanırım ..
scrıocco sıparısı vermıstım teslım almama 3 gun kala doğuş oto nun tavırları yuzunden ıptal ettım arabayı . kısmetse sımdı ıbıza cupra alıcam sanırım ..
Cupra candır yahu, sen dikkat çekmeyi seversin en sarısından alırsın bir tane inşallah

Hayırlısı diyelim
Bugun cuma mangalcı hala ortalarda yok Hakkı abi ne ayak, yoksa cayıyor mu