1 hafta önce 4 filtreyi komple değiştirdim.yağ olarak castrol edge 0-40 koydum.motorsilk yağ katkısını direk yağın içine boşaltmadım.çünkü başka forumlarda falanda millet "zaten filtreleri değiştirdim farkına varmam mümkün değil" yazmış.herneyse yağ değişiminden 2 gün sonra ekledim.ondan 2 gün sonrada yakıt katkısını koydum.ilk izlenimim yağ katkısı hakkında motorun sesi ve titremesi azaldı.performans artışı var mı yok mu pek bişey anlamadım.yakıt katkısına gelince ise onda fark gördüm.araç biraz duman attı koyduktan 4-5 dakika sonra.performans artışını ise yakıt katkısından sonra hissettim.eskiden 1. viteste turbo devreye girdiğinde hissedilmiyodu.ama şimdi ise turboya geçişte koltuğa yapıştırıyor beni.kalkış daha seri oldu.yokuş yukarı çıkışlar düşük devirlerde daha az bayılma evresinde kaldı.genelde sakin kullanmaya çalışırım aile ile beraber oldğumdan dolayı.yakıt katkısının gözle görülür matematiksel hesabı ise ortalama yakıt tüketimi 6,2 iken 5,9 a düştü.ben aracı babama 6,1 de bıraktım.babamın devirli kullanmasınında etkisi var tabi.neyse sonuç olarak yağ katkısının daha gözle görülür net farkını görmedim(kendi resmi açıklamaları yağ değişiminden 3000-3500 km. sonra diyo zaten).fakat yakıt katkısının ise bikaç dakika içersinde faydasını gördüm.