0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada teknik yorumlar yapılmasını bekliyorum ve onları okuyorum, diğerleri zaman kaybı.
zaman kaybı ise okumayın Çağlar bey, kusura bakmayında kimse sizin teknik destekçiniz değil, dileyen teknik konuda yazar dileyen duygularını ifade eder, ama sizin başlığınıza arkadaşlarımızın yazmış olduğu geçmiş olsun mesajlar için zaman kaybı demeniz çok büyük terbiyesizliktir. sizin adınıza üzülmüşler bu talihsiz olay için ama siz onların mesajlarına zaman kaybı diyorsunuz
Bu nasıl bir manipulasyondur . Geçmiş olsun dileklerine teşekkür ettim, kimsenin başına gelmez umarım dedim. Bunlar nezaket yazıları. nezaket sınırlarının dışına çıkanlardan bahsediyorum.
Nezaket yazılarının dışında neler var Çağlar bey ? sizin insanlara yalan söylerek konu açtığınız öğrenince tepki vermişler bende dahil ne var bunda ? siz size yalan söyleyenlere aferin ne güzel yaptınmı diyorsunuz ? ?
Hakkı abi karşılıklı polimik falan yaptığım yok benim, Çağlar bey forumdakileri kandırmaya yönelik birşey yazmış, toyota bu ağrıza karşılığında 2000TL masraf çıkartsa idi kullanıcı hatası dese idi ozamanda yok 5 e değil 3 takmışım dermiydi ? yoksa toyota bana böyle yaptı halbuki benim suçum yok demeye devammı ederdi ?