0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın her şeyi orjinal. bakımlarda söylediklerinizin hepsine bakıldı bu araçların genelde frenlerinin zayıf olduğunu öğrendim. tavsiyeleriniz için teşekkürler.[/quote]bence bi sorun var çünkü 96 kasası bende var ve 100den 0a inmek için saymadım ama cok rahat bi şekilde 5 6snde duruyorumdur
bence bi sorun var çünkü 96 kasası bende var ve 100den 0a inmek için saymadım ama cok rahat bi şekilde 5 6snde duruyorumdur[/quote]5 6 sn cooooooooooooook zorrrrrrrrrrrrrr
5 6 sn cooooooooooooook zorrrrrrrrrrrrrr[/quote]100km hızla giderken fren yapıldığında aracın 5-6 sn de kaç metre yol aldığını bir hesapla. Normal bence.
100km hızla giderken fren yapıldığında aracın 5-6 sn de kaç metre yol aldığını bir hesapla. Normal bence.[/quote]o zaman dogru frenciye bu arada ae101 ön disk ve balata ne kadar bileniniz varmı
Bende de 101 kasadan var frenlerden son derece memnunum bi kusurunu gördüm desem haksızlık etmiş olurum Hakan bey çok güzel açıklamış[/quote]sevgili Ali Koç AE 101 den önce başka aracınız oldumu veya özellikle honda cıvıc 1.6 ies kullandınmı bilmiyorum ama honda ile karşılılaştırıldığında bizim arabalarda hiç fren yok ( bahsettiğim 1.6 ies te abs de yok)