Gönderen Konu: LÜTFEN ACİL YARDIM! TÜRK FİLMİ GİBİ AURİS SATIN ALMA SENARYOSU.....  (Okunma sayısı 6093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Kemal kardeş honda gönlüm onda ne varsa onda dediğim anda bütün forum üstüme çullanacak vayy hondacı yuuuuuuuuuh falan o yüzden ben yeni bakım yaptırdığım bravomla şimdilik mutlu mesut devam edeyim zaten mil puanlarım vardı 2 tane hongkong  bileti alıp eşimle 1.5 ay sonra senelik izinde tatile çıkarız o değiştirme parası olarak ayırdığım 5000tl yi de orada ezeriz darısı sizin başınıza.
Laf aramızda ayırdığım bu 5000 tl yi hongkong disneyland için 1 senedir biriktiriyordum arabayı değiştirelim dediğimde eşim toyota auris diesel otomatiği çok istediği için ve benim arabayı takaslayacak bir galerici bulduğumuz için tatil paramızı vermiştik şimdi o para geri döndü artık tatil hayallerimize devam. :)

Hepinize teşekkürler bu arada herhangi bir marka ve modelin fanatiği değilim 2008 yılındaki ötv indiriminden mercedes c180 almıştım 35.500 euro (hem ötv hem özel indirim) o da hayatımın büyük hatalarından çünkü oturduğum semt halkalı burada arabanın başına çok salça olan vardı neyse ki çorluda bir arazi ile takasladım 5 ayda  kurtuldum yanlız o arabayı verirken içim çok burulmuştu. Önce düzgün bir semtte ev almadan lüks araba almayacam diye yemin ettim arabaların şahı da mercedestir.

Herhalde bu herkes için geçerli. yaşım 39 ama hala hayatta önemli hatalar yapıyorum biraz olgunlaşmayı öğrenmek lazım ben hala öğrenemedim kusura bakmayın kırdığım biri var ise hoşçakalın. :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Arabayı geri alması dürüstlük değil, adam baştan kazıklamış kandırmış zaten
hem noter masrafı hem onca stres sıkıntı, bu mu helal süt emmişlik; gerçi galericininde işi bu , çürük çarık ne varsa kakalamak

+54 kesinlikle katılıyorum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Evet Hakan Bey sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ben sizi diğer marka araç satış danışmanlığı ile suçlamadım sadece herkes yaşanan olayları bilsin diye yazmak istedim galerinin ismini verdiniz ve herkes öğrendi iyi de oldu ama siz aracı geri almasını dürüstlük olarak nitelendiriyorsunuz hala Tüketici olarak bu sizin en doğal hakkınız ayıplı mal satılmış size tabi ki geri alacak benim arkadaşıma da kilometresiyle oynanmış arcı sattılar o da galeriye geri verdi hangi galeri diye sordum boşver önemli değil diyor aracı geri verdim diyor o zaman insanları dolandırılmaya devam etsinler biz de öğrenmeyelim birbirimizi yiyelim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
galericilere ölüm
galericisiz bir dünya istiyoruz
kazıklanmaya, aldatılmaya son
dürüst galerici varsa (ki sanmıyorum) tenzih ederim
veya boş ver tenzih menzih etmiyorum
dürüst galerici olamaz, doğasına aykırı
bizim bıurada bir galerici kendi eniştesine takla atmış arabayı giydirdi
şimdi mahkemelik oldular
Kemal Abi yorumlarının takipçisiyim.Şu forumda senin kadar neşeli bir o kadar da mikser görevi gören yorum yazan yok galiba.İlk iki cümleyi okuyunca dedim herhalde adaylığını koydu milletvekili seçilecek;seçim vaadi veriyor. :)  :)
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Otomotiv sektörü ayakta duruyor ve batmıyorsa,bunun sebebi aşağıdaki videodaki gibi nur yüzlü ve dürüst esnafların dualarının yüzü suyu hürmetinedir.

Abdestli Galerici

Ayrıca bakınız ''stockholm sendromu''