Kemal kardeş honda gönlüm onda ne varsa onda dediğim anda bütün forum üstüme çullanacak vayy hondacı yuuuuuuuuuh falan o yüzden ben yeni bakım yaptırdığım bravomla şimdilik mutlu mesut devam edeyim zaten mil puanlarım vardı 2 tane hongkong bileti alıp eşimle 1.5 ay sonra senelik izinde tatile çıkarız o değiştirme parası olarak ayırdığım 5000tl yi de orada ezeriz darısı sizin başınıza.
Laf aramızda ayırdığım bu 5000 tl yi hongkong disneyland için 1 senedir biriktiriyordum arabayı değiştirelim dediğimde eşim toyota auris diesel otomatiği çok istediği için ve benim arabayı takaslayacak bir galerici bulduğumuz için tatil paramızı vermiştik şimdi o para geri döndü artık tatil hayallerimize devam.

Hepinize teşekkürler bu arada herhangi bir marka ve modelin fanatiği değilim 2008 yılındaki ötv indiriminden mercedes c180 almıştım 35.500 euro (hem ötv hem özel indirim) o da hayatımın büyük hatalarından çünkü oturduğum semt halkalı burada arabanın başına çok salça olan vardı neyse ki çorluda bir arazi ile takasladım 5 ayda kurtuldum yanlız o arabayı verirken içim çok burulmuştu. Önce düzgün bir semtte ev almadan lüks araba almayacam diye yemin ettim arabaların şahı da mercedestir.
Herhalde bu herkes için geçerli. yaşım 39 ama hala hayatta önemli hatalar yapıyorum biraz olgunlaşmayı öğrenmek lazım ben hala öğrenemedim kusura bakmayın kırdığım biri var ise hoşçakalın.