0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlamadım senaryo olarak mı gerçek mi konteynır düşmüş...?
Arkadaşlar Aracımı geri aldım üste verdiğim 5000 tl yi de aldım noter masraflarını da bana ödetti galerici hiç suçum değilken bunu da sineye çektim allaha havale ettim böylece Toyota maceram sona erdi. Ha bu arada fiat bravoma 80000 bakımını yaptırdım 159 tl tuttu klima polen filtresi yağ değişimi yağ filtresi değişimi hava filtresi değişimi işçilik herşey dahil 159tl tuttu. Toyotoda bu fiyata yaptırabilir miydim? Sanmıyorum. Herkese Yorum katkılarından dolayı teşekkür ederim kendi orjinal arabam gibi yok varsın olmasın otomatik vitesi. 6 ileri yeter bana...
Bu galerinin ismini verebilirmisiniz?Türkiyede rastlayabileceğiniz en namuslu galeriye rastlamışsınız bence.Hiçbir galericinin istediği kadar patlakta olsa aracı geri alacağını sanmıyorum.
Hakan bey ne yazdığınızın farkındamısınız kimse size bişeyi kötülüyormuşsunuz muamelesi yapmamış, herkez size yardımcı olmaya çalışmış, paranızın boşa gitememsi için düşüncelerini iletmiş, ancak siz onu tanımam bunu etmem falan yazıp birde Not kısmına saçma sapan komplo teorileri ve araç kötüleme işleri ile uğraşacak kadar boş vaktim yok o yüzden bu kadar net yazıyorum lütfen senaryo üretmeyiniz... yazmışsınız bu nedir Allah aşkına kim komplo teorisi ürettiki ? neden kendi kendinize böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz ?
Arkadaşlar bu gibi durumlarda yapılan dolandırıcılıklarla diğer insanların karşılaşmaması için isim vermek şart.Yoksa anlatılanlar havada kalıyor.Şimdi burada marka kötüleme gibi bir durum da söz konusu oluyor.Fiatı Toyota'ya tercih ederim gibi.Bu forumda en az 30 kişi var diğer markaların satış elemanı olan....
mesut kardeş 2 yukarı mesajı okumanı rica ederim orada açıklaması var.kopyalıyorum aynen
Hakan bende konuyu bu hale getirme sebebini anlamadım,muhtemelen bir yanlış anlama var galiba:(
Arabayı geri alması dürüstlük değil, adam baştan kazıklamış kandırmış zatenhem noter masrafı hem onca stres sıkıntı, bu mu helal süt emmişlik; gerçi galericininde işi bu , çürük çarık ne varsa kakalamak