Gönderen Konu: LÜTFEN ACİL YARDIM! TÜRK FİLMİ GİBİ AURİS SATIN ALMA SENARYOSU.....  (Okunma sayısı 6091 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Anlamadım senaryo olarak mı gerçek mi konteynır düşmüş...?
Demek istiyorum ki o galericinin şimdi sağlam dediği araçlardan da yarın birgün büyük bir hasar çıkarsa şaşırmayın.
Düzgün bir adam olsa böyle yapmazdı zaten, en baştan söylerdi motoruyla fln oynanmış olduğunu.
Ayrıca muhtemelen ön çamurluklar da değişmiş, çıkma parça kullanıldığı için expertizde anlaşılamamış olabilir...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
İade şansınız varsa mutlaka kullanın.  Hatta Honda dediğiniz gibi ise onu alın. LPG takar binersiniz. Ama o Corolla bu şekilde başınıza bela olur benden söylemesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arkadaşlar Aracımı geri aldım üste verdiğim 5000 tl yi de aldım noter masraflarını da bana ödetti galerici hiç suçum değilken bunu da sineye çektim allaha havale ettim böylece Toyota maceram sona erdi. Ha bu arada fiat bravoma 80000 bakımını yaptırdım 159 tl tuttu klima polen filtresi yağ değişimi yağ filtresi değişimi hava filtresi değişimi işçilik herşey dahil 159tl tuttu. Toyotoda bu fiyata yaptırabilir miydim? Sanmıyorum. Herkese Yorum katkılarından dolayı teşekkür ederim kendi orjinal arabam gibi yok varsın olmasın otomatik vitesi. :) 6 ileri yeter bana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
hakkınızda hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar Aracımı geri aldım üste verdiğim 5000 tl yi de aldım noter masraflarını da bana ödetti galerici hiç suçum değilken bunu da sineye çektim allaha havale ettim böylece Toyota maceram sona erdi. Ha bu arada fiat bravoma 80000 bakımını yaptırdım 159 tl tuttu klima polen filtresi yağ değişimi yağ filtresi değişimi hava filtresi değişimi işçilik herşey dahil 159tl tuttu. Toyotoda bu fiyata yaptırabilir miydim? Sanmıyorum. Herkese Yorum katkılarından dolayı teşekkür ederim kendi orjinal arabam gibi yok varsın olmasın otomatik vitesi. :) 6 ileri yeter bana...

Bu galerinin ismini verebilirmisiniz?

Türkiyede rastlayabileceğiniz en namuslu galeriye rastlamışsınız bence.Hiçbir galericinin istediği kadar patlakta olsa aracı geri alacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi

Türkiyede rastlayabileceğiniz en namuslu galeriye rastlamışsınız bence.Hiçbir galericinin istediği kadar patlakta olsa aracı geri alacağını sanmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi

Burnuma kötü kokular geliyor...
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu gibi durumlarda yapılan dolandırıcılıklarla diğer insanların karşılaşmaması için isim vermek şart.Yoksa anlatılanlar havada kalıyor.Şimdi burada marka kötüleme gibi bir durum da söz konusu oluyor.Fiatı Toyota'ya tercih ederim gibi.Bu forumda en az 30 kişi var diğer markaların satış elemanı olan....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arkadaşlar bi sn sakin :)

Adım hakan onur araba satışı ile alakam yoktur telefonum 05555623500 Toyota auris i aldıgım galerici altunizade de galericilik yapan aydın isminde bir arkadaştır. 33 yaşındadır. Çamura yatmayıp beni mağdur etmediği için telefon numarasını vereceğim siz de teyid edebilirsiniz.

Word Oto Altunizade  0216 4744470 direk cep telefonu ise 05322819199 Aydın bey ile görüştüğünüzde kendisi durumu izah edecektir buraya yazdığım yorumlara hiçbir atmasyon katkı sağlamadan tamamen objectif olarak izlenimlerim sonucu yazdım.
Araç gidişatı kullanımı vs gibi şeylerle arabanın kalitesi hakkında hiçbir izlenimin olmadığını ifade etmeliyim çünkü toyotayı sadece 200km kullanabildim ve 21 litre diesel yaktım bu 200km de :) Geri vermemin en büyük sebebi siyah duman atması değildi. Aracın altını kaldırdık baktık motor üst kapağından yağ sızdırıyordu bunu görünce zaten soguk olmama ragmen için bulandı aracı iade ettim.

Galerisinde 35 aracı var ve boyasız 2-3 tane de orjinal aracı var genelde boyalı alıp satıyor sanırım aydın bey ancak takas işi yaptığı için oldukça esnek biri aracı alıp servise göstermeden satın almamak lazım yoksa benim gibi 300tl ye yakın paranız ve zamanınınız gider.
Kim olursa olsun güvenmemek gerek dükkan güvendirici bir unsur olmamalı ama ben Aydın kardeşe güvendim ve bu güvenim de boşa çıkmadı.
Hoşçakalın Saygılar Sevgiler.

not: Aydın bey i kesinlikle önceden tanımam isteyen bana telefon açar isteyen aydın beye yalan ve saçma sapan komplo teorileri ve araç kötüleme işleri ile uğraşacak kadar boş vaktim yok o yüzden bu kadar net yazıyorum lütfen senaryo üretmeyiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Hakan bey ne yazdığınızın farkındamısınız kimse size bişeyi kötülüyormuşsunuz muamelesi yapmamış, herkez size yardımcı olmaya çalışmış, paranızın boşa gitememsi için düşüncelerini iletmiş, ancak siz onu tanımam bunu etmem falan yazıp birde Not kısmına   saçma sapan komplo teorileri ve araç kötüleme işleri ile uğraşacak kadar boş vaktim yok o yüzden bu kadar net yazıyorum lütfen senaryo üretmeyiniz...  yazmışsınız bu nedir Allah aşkına kim komplo teorisi ürettiki ? neden kendi kendinize böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hakan bey ne yazdığınızın farkındamısınız kimse size bişeyi kötülüyormuşsunuz muamelesi yapmamış, herkez size yardımcı olmaya çalışmış, paranızın boşa gitememsi için düşüncelerini iletmiş, ancak siz onu tanımam bunu etmem falan yazıp birde Not kısmına   saçma sapan komplo teorileri ve araç kötüleme işleri ile uğraşacak kadar boş vaktim yok o yüzden bu kadar net yazıyorum lütfen senaryo üretmeyiniz...  yazmışsınız bu nedir Allah aşkına kim komplo teorisi ürettiki ? neden kendi kendinize böyle bir açıklama yapma gereği duydunuz ?
mesut kardeş 2 yukarı mesajı okumanı rica ederim orada açıklaması var.

kopyalıyorum aynen :)

Arkadaşlar bu gibi durumlarda yapılan dolandırıcılıklarla diğer insanların karşılaşmaması için isim vermek şart.Yoksa anlatılanlar havada kalıyor.Şimdi burada marka kötüleme gibi bir durum da söz konusu oluyor.Fiatı Toyota'ya tercih ederim gibi.Bu forumda en az 30 kişi var diğer markaların satış elemanı olan....

Burada inceden bir gönderme var. Cevap hakkım olduğu kanaatindeyim. O yüzden yukarıdaki açıklamayı yaptım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
mesut kardeş 2 yukarı mesajı okumanı rica ederim orada açıklaması var.

kopyalıyorum aynen :)

Hakan bende konuyu bu hale getirme sebebini anlamadım,muhtemelen bir yanlış anlama var galiba:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi

+35   Ben mesela; satış elemanı olmasamda bayrakçısıyım hondanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hakan bende konuyu bu hale getirme sebebini anlamadım,muhtemelen bir yanlış anlama var galiba:(

Yanlış anlamadım arkadaşın demek istediği kullanıcı olarak foruma girip aslında satışçı bir arkadaştır ve toyota markasını kötülemeyi amaçlamaktadır.

Bakınız Fiat forumlarında 3 sene durdum orada da böyle senaryolar üretilir sanırım milletçe paranoyaya vuruyoruz olayları gidişatları. Ben mantık süzgecinden geçirdiğim bir yorum yaptım..--Hayır satışçı değilim herhangi bir marka yada modeli iyilemek kötülemek için değil başıma gelenleri siz forumdaşlarımla paylaşmak için konu açtım yoksa polemik üretecek dallandırıp budaklandıracak siyasete dönüştürecek bir kişiliğim yok banane der çeker giderim sadece saygıdan yazıyorum bunları araç alacak arkadaşlar benim durumuma düşmesinler diye.
Saygılar Sevgiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti

Hakan yorumlara değil    Hiperaktif Toyotacı    DEĞERLİ ismail kardeşimizin uyarısına bozulmuş, bozulmaktada haklı yani..... ancak ben ismailin Hakana gönderme yaptığını sanmıyorum, olay yanlış anlaşılmış

Hakan kardeşim , büyük geçmiş olsun, kurtulmuşsun beladan; aman  bundan sonra dikkatli ol , ince ele sık doku
noter parasını takma kafana , verilmiş sadakan olsun, sen asıl büyük beladan kurtulduğuna şükret, ne yalan söyliyim ben bir galericinin arabayı geri alıp parayı iade edeceğine hiç ihtimal vermezdim, dürüst olanıda vardır, onları ayrı tutmak lazım ama çoğusu eşşeği boyayıp babasına satacak cinsten oluyor
sen şimdi toyotadan da soğumuşsundur ister istemez
eski araban desen ucuz mucuz ama fiat
gel sana honda alalım , sorun morun çıkarmaz, :D ::) :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
ismail bey, uyarmak mahiyetindeki  yazdığını mesut atlamış sanırım... gördüğüm kadarıyla 2 tarafın göndermeleride açıklamalarıda yerinde olmuş, neredeyse dar ağacına çıkarılacakmış :)))   bu ülkede  helal süt emmiş galericilerin de olduğu kanısındayım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
Arabayı geri alması dürüstlük değil, adam baştan kazıklamış kandırmış zaten
hem noter masrafı hem onca stres sıkıntı, bu mu helal süt emmişlik; gerçi galericininde işi bu , çürük çarık ne varsa kakalamak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
Arabayı geri alması dürüstlük değil, adam baştan kazıklamış kandırmış zaten
hem noter masrafı hem onca stres sıkıntı, bu mu helal süt emmişlik; gerçi galericininde işi bu , çürük çarık ne varsa kakalamak

kemal bey sizi yakında barodan çağıracaklar sanırım...

aşağıdaki yazılanlara ve genelde galericilerin tamamını aynı kefeye koyduğumuzdan bir genelleme yapmıştım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
galericilere ölüm
galericisiz bir dünya istiyoruz
kazıklanmaya, aldatılmaya son
dürüst galerici varsa (ki sanmıyorum) tenzih ederim
veya boş ver tenzih menzih etmiyorum