0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bir Toyotası olmayan Toyotasever olarak hayırlı uğurlu olsun diyorum güle güle binin, iyi yapmışsınız illa Avensis alacam diye kendinizi kazıklatmaya gerek yok...
Aybars çok doğru söylüyorsun..Niyetimi söylesem kabul etmeyeceklerini bildiğim için aldıktan sonra ikna ederim diye düşündüm.. Daha donanımlı,daha yeni ve daha temiz aynı sınıfta bir aracı 7-8 bin TL ucuza aldığımı,aile bütçesini düşündüğümü filan söyledim ama arabadan anlamadıkları halde acayip tepki gösterdiler.. Tabi nezaket sınırları içinde..
Sen ne yaptın Dursun Yaahiç toyota satılıp kıytırık reno alınırmıAttan inip eşşeğe binmek gibi bir şeyzaten sende yaptığın işten pek mutlu görünmüyorsunailenin tepkileri ise gayet normal, haklılar yani..Kalbimin bütün tellerini kırdın Dursun; neyseki renonun sirkülasyonu yüksekyani kolay satılabilir bir araç, tek tesellimde bu zatenen kısa zamanda satıp, avensis alman temennisiylegeçmiş olsun
... Gitmediğim şehir,tanışmadığım dolandırıcı kalmadı...
gayet iyi ve sağlam bir araç kazasız belasız sürüşler.avensisi aratmaz merak etmeyin.
Kemal Abi ben senin kalbinin telini kıracağıma kafamı kırarım daha iyi.. Seni çok sever sayarım..Ankaraya geldiğinde misafirim ol Laguna'da sende kalsın.. Kullandığında emin ol fikrin değişecektir. Yani o kadar da kıytırık bir araba değil..Bu arada iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara da çok teşekkürler..