0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çıkarken altı sürtüyor bazen. napıcaz bilemedim
1 el arabası kum+2 torba çimento+kürek+alınteri:İçiniz huzurlu bir şekilde garaja girip çıkarsınız.
tam garaja girerken çıkan ses "kkrrrrrrkkk". insanın içi gidiyor altta sürtme için plastik korumalığı varmıdır ki acaba ?garajın içerisinden kazmakta pek mümkünlü değil. yay olayınada babamın sıcak bakıcağını sanmıyorum. sanırım ben olmayan çözümü arıyorum
bizim otoparkın girişi baya dik ön lip sürtmesin diye yandan yandan giriorum arka tekerlek filan kalkıo ama sürtmü bir yeri. sizin araç bide orj yayları var çapraz girme ihtimaliniz var öyle deneyin.başkada bi çare yok zaten. sürten kısımda büyük ihtimal egsoz borusudur toyota sağolsun şaseden 1 dünya aşağıda tuttuğu için genelde o sürter en azından benim aracımda öyle.
Aynen öylee saçma sapan bir aşağıya sallandırmışlar sırf görüntü kirliliği diye 51lik düz boru istiyorum Mert abi
Bir garajım olsunda, Valla ben eğime falan razıyım. Düşünsenize , arabayla bir yere giderken sizin aracınızın yanında 2.sıraya park eden araçların sahiplerini bulmaya çalışmadan çıkıp gidebiliyosunuz. Çok güzel bişey olmalı. Mesela sürekli aracınızın sağı solu çizilmiyor falan... çok güzel bişey yaa Şu kadarını söyleyim; Mesela benim kullanabileceğim Bir garaj olsa, zaten ben araçların altı değmemesi için gerekli düzenlemeyi baya bir çaba harcayarak yaparım.