Gönderen Konu: corollasını düz ayak olmayan garaja koyan var mı?  (Okunma sayısı 5883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: corollasını düz ayak olmayan garaja koyan var mı?
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2011, 12:48:19 »
benim civictede  dik yokuşlarda ön tamponun altı sürtüyor, ama adamlar akıllı davranmış, oraya esnek , lastik gibi bir madde koymuşlar, sıyırıp geçiyor, tampona hiç bir zarar gelmiyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2011, 12:48:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2011, 21:24:02 »
bende istiyorum napak yapakmı :D

Yapalım olucak gibi değil yani amacımız performans falan değil yani sırf sürtmesin :D

Dahada güzeli, arabanı rahat rahat yıkayabiliyor, cila atabiliyorsun, mis gibi hem gölge, hem kapalı alan gören eden yok

Anaaam tam bizi anlatıyorsun Kemal abicim bizim arkada pazar günleri fazla gürültü çıkarmadığın sürece sıkıntı yok :D :D Erdemler bilir :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2011, 21:26:22 »
Yapalım olucak gibi değil yani amacımız performans falan değil yani sırf sürtmesin :D

Anaaam tam bizi anlatıyorsun Kemal abicim bizim arkada pazar günleri fazla gürültü çıkarmadığın sürece sıkıntı yok :D :D Erdemler bilir :D

ercü bu işi yapan eden varmı bildiğin bizim araçlarda orj. son susturucyla nasıl bir ses çıkıyor. şuan tek sorun çıkacak sesi daha duymadım nasıl bişi olcak muamma o yüzden biraz tırsıorum.
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2011, 21:35:40 »
kkrrrrrrrkkk gibiyse biyik bir ihtimalle paçalıklardan biridir veya bir kaçıdır.. Gelen ses plastik tarzımı yoksam metal gibimi ?

daha çok plastik sesine benziyor. devamlı olmasının arabaya ne gibi zararı olabilir. ya da bişey olmaz diyip geçsekmi

bu arada her garajı olan şanslı olmuyor arkadaşlar. misal bizim garaj.  garajın karşısına bir araba park ettiği zaman o garaj insana zehir oluyor. kolaysa manevra yapa yapa o arabaya dokunmadan garajına gir. arabayı yıpratıyor göz göre göre. altıda vuruyor zaten :( şeytan diyor dışarı bırak garaj boş dursun :(
Çıkarım senle her yola :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2011, 21:43:04 »
ercü bu işi yapan eden varmı bildiğin bizim araçlarda orj. son susturucyla nasıl bir ses çıkıyor. şuan tek sorun çıkacak sesi daha duymadım nasıl bişi olcak muamma o yüzden biraz tırsıorum.
2004 vtec Hondayı duydum kat iptaliyle yüklenince garip bir ses çıkıyor açıkçası bunu yapınca simotayı bastırıyormuş bunu ben pek istemiyorum açıkçası ama 51lik boruylada baya rahatlıyor araç diyorlar baya karışık kafam ne desem ne yapsam diye ikilemdeyim şu aralar :wacko:

daha çok plastik sesine benziyor. devamlı olmasının arabaya ne gibi zararı olabilir. ya da bişey olmaz diyip geçsekmi

bu arada her garajı olan şanslı olmuyor arkadaşlar. misal bizim garaj.  garajın karşısına bir araba park ettiği zaman o garaj insana zehir oluyor. kolaysa manevra yapa yapa o arabaya dokunmadan garajına gir. arabayı yıpratıyor göz göre göre. altıda vuruyor zaten :( şeytan diyor dışarı bırak garaj boş dursun :(

Plastik sesiyse paçalık olması lazım eğer paçalıksa hiç sorun olmaz gibime geliyor..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 09, 2011, 08:23:26 »
Arabamı daha 5-10 kere yakın mesafe kullandım. Ve hiç dik yokuş çıkmadım. Daha çizik değil nokta yok üzerinde. Şimdi dik yokuşta önü sürterde o ses çıkarsa içim erir vallahi. :) Reno Clio mun hiç yokuşralarda falan sürtmüyordu önü veya altı. Aurisin daha mı yere yakın o gözle bakmadım hiç ?
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra