Gönderen Konu: EGE'de tatil yapmak istiyoruz.  (Okunma sayısı 4151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
EGE'de tatil yapmak istiyoruz.
« : Mayıs 30, 2011, 23:45:21 »
Sevgili Arkadaşlar. Biz bir aileyiz ve ailede he türlü sorunun paylaşıldığını da biliyorum. Bu düşüncemden yola çıkarak, eğer yardımcı olabilirseniz  sizlerden bazı tavsiyeler almak  istiyorum.
     Ailemle(  2 + 2 çocuk) 16 Temmuz'dan itibaren, EGE bölgesinde bu sene bir hafta (hatta eğlenceli geçebileceğini de düşünebilirsek 10 gün de olabilir) tatil yapmak istiyoruz.Özellikle denize yakın sosyal aktivitelerin de olduğu  bir yerde  bir yazlık, ev,  apart yada tatil sitesinde   bir yazlık  kiralayıp  kalmak istiyoruz. Kuşadası, didim, Marmaris, gibi yada sizlerin tavsiye edebileceği yerler de olabilir. Özellikle bu konuda deneyimleri  tanıdıkları olanlar  ya da   bu bölgelerde oturan arkadaşlar bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Bu bir hafta içerisinde bağlantı kurup rezerve edebilirsem iyi olur. Telefon ya da adres bırakabilirseniz bir şekilde iletişime geçebilirim. Yardımlarınız için şimdiden tüm  arkadaşlarıma teşekkür ederim.

NOT: İnternette pek çok siteyi gezindim ama bilgi kirliliği çok fazla. Bir de her şey netten görüldüğü gibi değil maalesef.

Toyota Club Türkiye

EGE'de tatil yapmak istiyoruz.
« : Mayıs 30, 2011, 23:45:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: EGE'de tatil yapmak istiyoruz.
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2011, 00:07:44 »
Sayın Serdar Demir Bey;

''bir yazlık, ev,  apart yada tatil sitesinde'' yazdığınızın farkındayım.Her sene Ayvalık ve Fethiye'ye gitmemize rağmen ''bu sene değişiklik olsun'' dedik ve temmuz ayında -nasipse- Marmaris'e gitmeye karar verdik.Bir haftalık rezervasyonumuzu ailece yaptık.Sizlere de iyi tatiller dilerim.

http://www.tatilbudur.com/sun-maris-bellamare-beach_fotograf-galerisi.html#detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2011, 00:13:27 »
Çeşme Ilıca, kesinlikle tavsiye ederim denizi mükemmeldir. Daireler var aileler için, 3 yıldızlı otellerden bile daha uygun fiyata gelir ki yemekler konusunda otele de bağlı kalmamış olursunuz. Marmaris İçmeler de güzeldir, aquapark var küçük de olsa çocuklar sevecektir (yaşlarını bilmiyorum ama...) Marmaris daha genç mekanı gibi geldi bana ama. Çeşme'ye ailemle, Marmaris'e arkadaşlarımla gitmiştim onun etkisi olabilir düşüncelerimde :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2011, 00:16:41 »
Aybars bey internet rezervasyonu tavsiye ettiği için uyarmak istedim... Mutlaka ve mutlaka otelle bire bir iletişim halinde olun, sonra otele gittiğinizde böyle bir anlaşmamız yok cevabı ile karşılaşmayın. Şahsen ben tatilsepetinden başka siteye güvenmiyorum.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2011, 01:44:47 »
Yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadşlar daha çok kiralık yazlık  husunda düşüncelerim yoğun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2011, 06:55:08 »
  Bende Marmaris ve Çeşme öneririm. Kuşadası'na ise ısınamamışımdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2011, 07:54:51 »
Biz bu sene İzmirde 2 gün, Karaburunda 1 gün, Marmaris Söğütte pansiyonda 10 gün şeklinde yapacağız. Söğüt merkezli Selimiye, Turunç, Bördübet vs dolaşacağız oralarda :islik: :islik: :islik:
Ama siz 2+2 şeklindeyseniz dediğiniz gibi yazlık veya apart gerekir. Nerelerde vardır bilemiyorum, eski Datça vs güzel olabilir o konuda...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2011, 08:12:44 »
Biz bu sene İzmirde 2 gün, Karaburunda 1 gün, Marmaris Söğütte pansiyonda 10 gün şeklinde yapacağız. Söğüt merkezli Selimiye, Turunç, Bördübet vs dolaşacağız oralarda :islik: :islik: :islik:
Ama siz 2+2 şeklindeyseniz dediğiniz gibi yazlık veya apart gerekir. Nerelerde vardır bilemiyorum, eski Datça vs güzel olabilir o konuda...
gelince   haberim  olucak demi  Umut abicim ? , karaburun sessiz sakın biryerdir,  ayrıca Akvaryum (İncirlikoy)  da  mavi  bayrak  özelliğini taşıyor, bir  plajı daha mavi  bayrak ama  hatırlayamadım adını,   biraz  daha ileriye  doğru gidildikçe  hareketlenme  başlıyor  çeşme'de :) ,
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2011, 08:14:43 »
gelince   haberim  olucak demi  Umut abicim ? , karaburun sessiz sakın biryerdir,  biraz  daha ileriye  doğru gidildikçe  hareketlenme  başlıyor  çeşme'de :) ,
Programa ve hanımkıza bağlıyım :islik: :islik: :islik: :islik:
Biz hareketlenmeden kaçıyoruz zaten amaç o ::) ::) ::)
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 31, 2011, 08:20:15 »
Serdar bey , sizin  düşündüğünüz  tatil  şekli nedir ? "  kafamı mı dinleyim diyorsunuz, çocuklarımda var  az  eğlenelim mi diyorsunuz ? , yoksa   biz ege'yi  ege bizi  unutamasın mı diyorsunuz ? "  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2011, 11:08:03 »
Serdar bey , sizin  düşündüğünüz  tatil  şekli nedir ? "  kafamı mı dinleyim diyorsunuz, çocuklarımda var  az  eğlenelim mi diyorsunuz ? , yoksa   biz ege'yi  ege bizi  unutamasın mı diyorsunuz ? "  :)
Aslında Egeyi  hiç unutamadım  :) Tunç Bey. Ege Mezunuyuz ikimizde. Ben ve  eşim aynı ortamda eğitimimizi tamamladık. Ama çok uzun yıllar oldu.Her yeri unuttum gibi.Zaten tatil dönüşü izmire uğrayıp eşimle okuduğumuz yerleri çocuklara göstererek biraz da nostalji yapacağız.  8 ve 12 yaşlarında evlatlarım var. Aslında çok sessiz ortam istemiyorum.Onlarında sıkılmayacağı,  yer yer civarı gezebileceğimiz bir  yer. Kalacağımız yer sadece otel amaçlı olacak. Yemeğimizi kendimiz yapacağız. Günü birlik etrafı  gezip tekrar gelebileceğimiz , havuz varsa civarda götürebilceğim,  denizi güzel bir yer diye düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler.İzmirli  yarı hemşehriniz olarak tavsiyenizi bekliyorum.Saygılar sunarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2011, 11:15:09 »
Alanyayı düşünürseniz Bizim otel var yardımcı olabilirim.
2008 Corolla 1.6 Elegant MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2011, 11:18:02 »
Birkan bey , Alanya harika bir yer, bir kaç kez gitmiştik. Seneye inşallah gelirsek tanışma olanağıda buluruz. Ama bu yaz Ege de bir yerler düşünüyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2011, 11:27:59 »
Birkan bey , Alanya harika bir yer, bir kaç kez gitmiştik. Seneye inşallah gelirsek tanışma olanağıda buluruz. Ama bu yaz Ege de bir yerler düşünüyoruz.
Tabiki her zaman bekleriz.Size şimdiden iyi tatiller :)
2008 Corolla 1.6 Elegant MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2011, 12:37:21 »
  Marmaris'e gidenler Dalyan'ı görmeli bence. Tabi karşıda benim memleketide. :):):)
 O bölgede çok gezilecek yer var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2011, 15:30:51 »
  Marmaris'e gidenler Dalyan'ı görmeli bence. Tabi karşıda benim memleketide. :):):)
 O bölgede çok gezilecek yer var.
Hakan Bey Marmaris için  yardımcı olabilir misiniz... Kalınacak yer  hususunda..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2011, 17:18:53 »
  Uzun süredir kalmıyorum ben Marmaris'de, sadece geçiş için kullanıyorum. Ama sitemizden hatırladığım kadarı ile bir arkadaşımız vardı Marmaris'de ikamet eden.
 Marmaris çevresinde (Dalyan, İçmeler, Merkez) çokca kalacak ve değişik yerler var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 31, 2011, 18:23:28 »
Kuşadası-davutlar-GÜZELÇAMLI.... milli park bitişiği. güzelçamlı- kuşadası 24 km. hareketli eğlenceli geceler için. güzelçamlı sakin bir gün için. ucuz pansiyonlar ve oteller  var. mis gibi denizi çevrede gezilebilecek bir çok yer, örnek zeus mağarası buz gibi suyu olan loş ışıkta herkezin girebileceği bir göl. göz alabildiğine duşu olan kum plaj. istersen yamaç paraşutu da var tabii...
ne reklam yaptım ama. seçimden sonra gelirsen bi akşam oradaki yazlığımızda rakı balık da ikramımız olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 31, 2011, 18:34:06 »
Sevgili Arkadaşlar. Biz bir aileyiz ve ailede he türlü sorunun paylaşıldığını da biliyorum. Bu düşüncemden yola çıkarak, eğer yardımcı olabilirseniz  sizlerden bazı tavsiyeler almak  istiyorum.
     Ailemle(  2 + 2 çocuk) 16 Temmuz'dan itibaren, EGE bölgesinde bu sene bir hafta (hatta eğlenceli geçebileceğini de düşünebilirsek 10 gün de olabilir) tatil yapmak istiyoruz.Özellikle denize yakın sosyal aktivitelerin de olduğu  bir yerde  bir yazlık, ev,  apart yada tatil sitesinde   bir yazlık  kiralayıp  kalmak istiyoruz. Kuşadası, didim, Marmaris, gibi yada sizlerin tavsiye edebileceği yerler de olabilir. Özellikle bu konuda deneyimleri  tanıdıkları olanlar  ya da   bu bölgelerde oturan arkadaşlar bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Bu bir hafta içerisinde bağlantı kurup rezerve edebilirsem iyi olur. Telefon ya da adres bırakabilirseniz bir şekilde iletişime geçebilirim. Yardımlarınız için şimdiden tüm  arkadaşlarıma teşekkür ederim

NOT: İnternette pek çok siteyi gezindim ama bilgi kirliliği çok fazla. Bir de her şey netten görüldüğü gibi değil maalesef.
serdar abi otel felan düşünürsen biz anı tur acentasıyız uyguun fiyata bir şeyler ayarlarız istersen numaramı veririm.
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2011, 19:12:10 »
Kuşadası-davutlar-GÜZELÇAMLI.... milli park bitişiği. güzelçamlı- kuşadası 24 km. hareketli eğlenceli geceler için. güzelçamlı sakin bir gün için. ucuz pansiyonlar ve oteller  var. mis gibi denizi çevrede gezilebilecek bir çok yer, örnek zeus mağarası buz gibi suyu olan loş ışıkta herkezin girebileceği bir göl. göz alabildiğine duşu olan kum plaj. istersen yamaç paraşutu da var tabii...
ne reklam yaptım ama. seçimden sonra gelirsen bi akşam oradaki yazlığımızda rakı balık da ikramımız olur...

+35 , hatta  orada  vakit  geçirmiş  biri olarak  Otel Akbulut u  tavsiye ederim,  havuzu, saunası, fitness centre'ı , animasyonları ve  dışarıda  denizi ve tam arkada  dağ manzarası ile   sakınliği ve  eğlenceyi bir arada  yaşatıyor....

gümüldür de hem  konaklama  açısından uygun  hemde   sakinlikle  eğlenceyi yine  bir arada  sunan  yerlerden ....

çeşme  de V-kamp var , kucuk ağaç evlerde  kalıyorsunuz.

ada hareketlidir , ama  grand   önder , fantasia  dan  fiyat  alın derim,

ahmetbeyli yine denizi temiz  sessiz  sakın  yerlerden  ve  konaklama sorunu yasamayacağınız  yerlerdendir....

benim  tercih sebebim  karaburun  olur , mavi  bayrak denizi ile uygun  otellerin  bulunduğu sakin  yerlerden ....