0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz bu sene İzmirde 2 gün, Karaburunda 1 gün, Marmaris Söğütte pansiyonda 10 gün şeklinde yapacağız. Söğüt merkezli Selimiye, Turunç, Bördübet vs dolaşacağız oralarda Ama siz 2+2 şeklindeyseniz dediğiniz gibi yazlık veya apart gerekir. Nerelerde vardır bilemiyorum, eski Datça vs güzel olabilir o konuda...
gelince haberim olucak demi Umut abicim ? , karaburun sessiz sakın biryerdir, biraz daha ileriye doğru gidildikçe hareketlenme başlıyor çeşme'de ,
Serdar bey , sizin düşündüğünüz tatil şekli nedir ? " kafamı mı dinleyim diyorsunuz, çocuklarımda var az eğlenelim mi diyorsunuz ? , yoksa biz ege'yi ege bizi unutamasın mı diyorsunuz ? "
Birkan bey , Alanya harika bir yer, bir kaç kez gitmiştik. Seneye inşallah gelirsek tanışma olanağıda buluruz. Ama bu yaz Ege de bir yerler düşünüyoruz.
Marmaris'e gidenler Dalyan'ı görmeli bence. Tabi karşıda benim memleketide. O bölgede çok gezilecek yer var.
Sevgili Arkadaşlar. Biz bir aileyiz ve ailede he türlü sorunun paylaşıldığını da biliyorum. Bu düşüncemden yola çıkarak, eğer yardımcı olabilirseniz sizlerden bazı tavsiyeler almak istiyorum. Ailemle( 2 + 2 çocuk) 16 Temmuz'dan itibaren, EGE bölgesinde bu sene bir hafta (hatta eğlenceli geçebileceğini de düşünebilirsek 10 gün de olabilir) tatil yapmak istiyoruz.Özellikle denize yakın sosyal aktivitelerin de olduğu bir yerde bir yazlık, ev, apart yada tatil sitesinde bir yazlık kiralayıp kalmak istiyoruz. Kuşadası, didim, Marmaris, gibi yada sizlerin tavsiye edebileceği yerler de olabilir. Özellikle bu konuda deneyimleri tanıdıkları olanlar ya da bu bölgelerde oturan arkadaşlar bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Bu bir hafta içerisinde bağlantı kurup rezerve edebilirsem iyi olur. Telefon ya da adres bırakabilirseniz bir şekilde iletişime geçebilirim. Yardımlarınız için şimdiden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimNOT: İnternette pek çok siteyi gezindim ama bilgi kirliliği çok fazla. Bir de her şey netten görüldüğü gibi değil maalesef.
Kuşadası-davutlar-GÜZELÇAMLI.... milli park bitişiği. güzelçamlı- kuşadası 24 km. hareketli eğlenceli geceler için. güzelçamlı sakin bir gün için. ucuz pansiyonlar ve oteller var. mis gibi denizi çevrede gezilebilecek bir çok yer, örnek zeus mağarası buz gibi suyu olan loş ışıkta herkezin girebileceği bir göl. göz alabildiğine duşu olan kum plaj. istersen yamaç paraşutu da var tabii...ne reklam yaptım ama. seçimden sonra gelirsen bi akşam oradaki yazlığımızda rakı balık da ikramımız olur...