0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kuşadası-davutlar-GÜZELÇAMLI.... milli park bitişiği. güzelçamlı- kuşadası 24 km. hareketli eğlenceli geceler için. güzelçamlı sakin bir gün için. ucuz pansiyonlar ve oteller var. mis gibi denizi çevrede gezilebilecek bir çok yer, örnek zeus mağarası buz gibi suyu olan loş ışıkta herkezin girebileceği bir göl. göz alabildiğine duşu olan kum plaj. istersen yamaç paraşutu da var tabii...ne reklam yaptım ama. seçimden sonra gelirsen bi akşam oradaki yazlığımızda rakı balık da ikramımız olur...
Davutlar güzelçamlı denize 250-300 m mesafede yazlığımız var gayet güzel beğenirim denizi sabahları çarşaf gibi olur tam antremanlık öğlen klasik güneşlenmek için akşam dlagalı eğlence için Bu sene tek başıma gidicem gibi duruyor eğlenicem bakalım kendi başıma yada eğlenicez
Ercüment hangi site?sanki bana komşuymuşsun gibi yazmışsın. ben aytur'dayım.incik boncukcuların yanında olan site...
haberim olsun dan baska bir şey söyleme gereği duymuyorum
nerdeyse akraba çıkacağız, biraz daha gayret edersek. bende Nazilliliyim.belkide onlarlı tanıyorumdur...
Senin başına bir büyük lazım, gelirim ben sorun değil
didimde otel kahvaltı 25 tl civarı, hemde deniz çok temiz, sürekli karadan esiyor rüzgarbekarlar için dahada cazip , gavur kızları kaynıyor valla
altınkum o açıdan cennet vallahi Kemal abim
Altınkum, şu git git bi türlü derinleşmeyen yer miydi?
Eğer kısa kısa kalacaksan kiralık yazlık pek uygun olmaz, en uygunu küçük otel veya evden bozma moteller olabilirKonyadan yolla çıkacaksan akdenizden başlamanı öneririm, antalya, finike, kaş falan derken; hatta süreyi biraz daha uzatabilirsenmarmaris veya bodrum, oradan didim (Didimi çok sevip daha uzun kalmak isteyebilirsin)sonra kuşadası, hatta oradanda marmaraya doğru ayvalık (Özellikle cunda adası) ve dönüş yolunu kastirmeden.... bayaa bi tatil olur ha