0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seçkinlerin araba bedavaya gitmiş vallahi Hayırlı olsun.
adamın hevesini kaçırma ercü
Birşey demedim yahuu Ama triptonic ya belki ondan fiyatı biraz yüksektir Yanlız Ahmet siz yeni kasa falan bakıyordunuz bunu görünce şaşırdıııım
arabalar eskidikçe fiyatları artıyor resmen, ben de bir türlü anlam veremedim...
Kesinlikle 14 000e aldık şimdi 17.500e kadar satabiliyoruz
megane'ı 13.500e aldık, üstüne 45000km koyduk, kaportada 3 parça değişti, versem 16'ya gidecek anında...
Arabalarda şarap gibi oldu yıllandıkça değerleniyor Böyle giderse Beyazımı klasikler serisine bile sokabilirim az kaldı ilk 10 seneyi doldurduk
reyis ne oldu bütçeyi altına mı yatırdınız?
çıkma deri koltuk? bence ceylan avlayıp ceylan derisi koltuk yaptırın çok değerli olur araç, highline'larda yarı deri yarı kumaş koltuk var diye biliyorum. hem deri koltuk kışın ısıtma, yazın soğutma olmadığı zaman çekilmiyor.
birşey kalmamış yahu...
hacı bizimki iyi gitti 17 ye. reyiz resmen kazık yemiş 22.500 verilirmi. üstelik deri koltuk yok highline değildir deri koltuk yoksa. üstelik 167 binde. neyse reyiz hayırlı olsun
hacı bizimki iyi gitti 17 ye 1 parça değişen bel altı boya vardı ve turbosuzdu. reyiz resmen kazık yemiş 22.500 verilirmi. üstelik deri koltuk yok highline değildir deri koltuk yoksa. üstelik 167 binde. neyse reyiz hayırlı olsun
Arabayi aildigimiz kisi ilk sahibi faturayi gösteri highline bu ama sonradan kumasa cevirtmis
Ohooovvv Ahmet kolay gelsin demek isterdim ama neyse Hacı şimdi ben passatların piyasasını bilmediğimden bedavaya gitmiş gibi geldi