0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.3 motordu seninki 1.6 tabiki ceker
toyotanin servisinin ismi zaten bu
pardon reyis bilmiyordum bakırcı toyota servisi olduğunu, 1.3 yerine 2.5 motor koydursaydınız arabaya o olmuyo muydu? sen birşeyler yapardın aslında kaç yıllık şoförsün
neyse reyis uzun lafın kısası bana biraz pahalı geldi, üst kasalarına bakabilirdiniz
Bu aracı 99 senesinde 0 almıştık.Higline Tiptronicti sunroof deri koltuk filande vardı.Motor yatak sarması dahil 3 senede baya sıkıntı yaşadık.Lakin otoban kullanımı güzel olan bir araba.Benzini özellikle şehiriçinde su gibi içer.12lt'nin altı sakin kullanımda bile çok zor.lpg takıyorlar sanırım,lpg şart.Bence en önemli sorun bu.Hayırlı olsun.
Bizim deri koltuktu,yazın yanıyorduk.Kışın önler ısınıyordu da arkalar yine donuyordu Üzerine bir örtü örtersin deri filan kalmaz aslında
İkici el araba işi sakattır..İyice incelettiniz mi ? Sonra üzülmenizi istemem.Simsarları çok ve ''sizlerin /bizlerin '' anlayamayacağı teknikleri uygulayabiliyorlar.Ustanız olur ,anlayanı olur ,''aracı güzelce bi baktırınız ''.
Turbolu arabaya sıralı lpg mi takılır ya :S
teknoloji gelişti artık ercü
200sx'de turbolu
Highline I / II iki çeşit var büyük bi ihtimal birincisini almışlardır wv nin donanımıda değişkenlik gösterebiliyor..Mükemmel bir araç dostum Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela göstermesin seviyorum passatları gidişi duruşu kullanmışlıgım var zamanın 180 binde Highline II almıştık kısa sürmüştü ama gayet güzeldi..
yorum lütfennnn