0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Trafik akış yönünün farklı olmasından olmasın
Konu kilitlenebilir
Sus len vefasız, oraya çağırırız bahane buraya çağırırız bahane, sorasında hiç abini arayıp sorma peh...
Şimciiiiii ni desen haklısın abide şöyle bir durum var sen beni en son 3 hafta önce çağırdın bu 3 haftadan sonra çağırmadın hani birde büyükler çağırılmaz yaaa ondan gel demedim hı bide yüzsüzlük yapıpta geleyim mi demek istemedim Olay bu yanii
bırak bahaneyi Ahmet abi çağırmış bi de bahane üretiyor
Yağmurlar başladı ondan gidemiyorum
Benim 1973 AMC V8'in arka sağdan ve soldan toplam iki egzozu var ve benzin deposu tam arkada ortada plakanın arkasında gizli. Hadi bakalım buna ne diyeceksin?
Çok eski bir konudur bu Ercüment ama iyi yakalamışsın. Sanırım sitemide de işlenmemişdi. Rahmetli babam ile bunu konuşurduk bazen ve bizce egzoz gazının direk yayalara gelmemesi için trafiğin sağdan işlediği ülkelerde solda olması gerektiğine karar vermiştik egzoz çıkış ağzının. Tabi o zamanlar egzoz emisyonları bugünkünün çok ilerisinde (negatif anlamda) idi. Tabi ısınan egzozunda yakıt deposundan uzakkda geçmesi doğaldır. Tabi motorun yerleşim şeklininde bunda etkisi vardır muhtemelen.
bırak bu işleri
Ağırlık için pound, hız için mil kullanan, ancak İngilizler gibi yolun yanlış tarafından gitmeyen bir milletin orjinalitesi derim Hem Alman, hem Japon arabası olanlar için çok sıkıcı bir durum. Benzinciye her girdiğimde depo kapağının hangi tarafta olduğunu kendi kendime sorup cevaplamam gerekiyor
Yakıt göstergesindeki ok işaretinin depo kapağının hangi tarafta olduğunu gösterdiğini biliyor muydunuz?