0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seç görüyon mu her mesajımıza ayrı bir cevap var
Valla biz hala hatırlıyoruz lpgsiziz
Sorma kardşeim ya bide kız triplerine girmeye başladı baksana yok gelmiyom yok aramıyom vay beaa Bu şimdi haftasonu bisikletle sazovayada gelmez
cCc Ahmet Reyiz cCc hoşgeldin reisss Bak Sec görüyonmu kardeşim hala gelmiyom diyiii
bırah Ahmet abi ya bizim evde de tadilat vardı ama gezmesini de bildim kendi kaçırır
Gelmiceem yada bakarız belli olmaz arabayı yıkamayı düşünüyordum Yapcak birşey yok babam çalışıyor annemi ustalarla mı bırakayım
Seç birileri bana mesaj atmış bugün sayın A.C.D. yazmış mesajda önceden abi kardeştik beaa
Senelerdir tarafımca merak konusudur evet Zannedersem benzin kapağı ile egzostun zıt yönlere konmasının nedeni biraz da sıcaklık ile alakalı olmalı. Isınan egzost borusunun yakıt ünitesine pek yakın olması istenmez herhalde. Bir de sanırım araç genelde sağa yanaştığından yakıt ikmali daha kolay olur eğer depo kapağı sağa konursa sağdan akan trafiklerde. Genelde Avrupa araçlarının (Renault-Peugeot-Fiat-Citröen) egzostları sol taraftadır ve depo kapakları sağ taraftadır ki ki bunun nedeni sağdan akan trafiklerde yağmurlu havalarda yolun sağında biriken yağmur sularından dolayı aracın egzost borusunun suya maruz kalıp oksitlenmesini önlemektir ve benzin almak için de sağa yanaşmış aracın tabii sağına konmuş depo kapağından ikmal yapmak daha kolaydır. Toyotalar'a gelince; Japonya'da bilirsiniz trafik soldan akar, malum yağmur suları da yolun soluna birikir, bu yüzden de egzost sağa konur. Soldan akan trafiklerde de yakıt alımı için sola yanaşıldığından depo kapağı soldadır.