0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
telefon numarası falan bırakması önemli değil en başından dikkatli olacak insan benim arabama zarar verdikten sonra istedigi kadar özür dilesin zararımı karşılasın hiç önemli değil sonuçta o araba o saatten sonra hasar alan bi araba olmuş olacak.markete gittigimde en geniş yerlere koyuyorum arabayı sağı solu boş olsun diye hala yana duran adam kapısını acarken benim arabaya vuruyor başka bi renk olsa çok göze batmaz belki ama renk biraz nazik bi renk olunca hatayı gösteriyor onarımıda zor oluyor
Gökhan bey insanlık halidir, insanın dalgınlığına gelir yada başka bir sıkıntısı vardır bu tarz kazalar herkesin başına gelebilir. Burada önemli olan nezaketen telefon numarası bırakıp daha sonrada tutanağını tutmaktır. Eğer siz böyle davranırsanız adam telefonun bırakınca bir ton laf söylerseniz adama, kimse telefon filan bırakmaz tabi.
yok bi ton laf söylemem aramam bile kendi derdime bakarım o zamandan sonra.sıkıntısı olanlar hariç çokta dikkat ettiklerini de söyleyemem adamın şahini torosu var kaçı kaç kuruşluk diye kendi arabasnı önemsemiyor mesela etrafındaki arabalara da zarar veriyor
Gökhan abi hiç zannetmiyorum telefon numarası bırakıldıktan sonra aramıyacağını
arayıpta napıyım üstad beyaz olsa arar onarmasını isterim ama dedigim gibi renk bu durumlarda sıkıntılı kendi ustama kendim bakma yoluna giderim
en azından kendi ustana verdiğin parayı alırsın bunu demek istiyorum
ustasını bulsam mesele değil parası falan konyada usta sıkıntı adam tamam bu renk tuttu diyor boyatıyoruz 2 ton koyu olmuş oluyor renk şöyle olur bak arabayı düzgün boyayacak ustayı bulsun parasını vermekten daha çok makbule geçer benim için
O zaman başka renk zor senin avatardaki araba ise Sana tek yol satıp ya beyaz honda almak yada satıp toyota almak
araba değiştirme konusunu açma hlxlere bakıyorum zaten şeytan dürtüyor
marea mı ? Yav verme ona para toyota al