Gönderen Konu: Yine Bir Vurup Kaçma Olayı  (Okunma sayısı 3507 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Yine Bir Vurup Kaçma Olayı
« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2011, 17:49:19 »
Yada arabanın sigortası yok. Bu da bir ihtimal. Sigortası olmayan çok araç var piyasada.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2011, 17:49:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 30, 2011, 01:29:08 »
   Benzer durum 1 hafta önce başıma geldi. Arabayla gitmeyelim park sorun falan dedik, Eminönü, Sirkeci, Taksim falan gezdik arkadaşla, akşam geç döndük ertesi sabah park yerine gittim bide ne göreyim arka sağ stop lambasının bittiği yerden ( sağ taraf)otoparktan çıkan biri sürtmüş çooook hafif göçmüş kaporta ,nasıl olduysa boyayıda zedelememiş Allah'tan ama canım çok sıkıldı. Dedim buda nazar boncuğu olsun bari....Servise uğrayacam yarın ama pek bişi yapacaklarını sanmıyorum en azından fikir alırım. İçerden itmeyle boya falan çatlatır boyayalım falan derlerse elelttirmeyecem zaten....Sizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2011, 09:57:25 »
hafif birşey zannettim oldukça ciddiymiş çok geçmiş olsun...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 30, 2011, 10:22:05 »
geçmiş olsun
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 30, 2011, 15:53:32 »
geçmiş olsun...uff ya banada oldu aynısı sağ tekerleğin üst kısmı baya gocmuş siyah olmuş ama o siyahlıklar diğer arabanın galiba kolanyalı mendille cıkıo cogu siyahlık...göçuk cok sinir bozucu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 31, 2011, 01:55:49 »
hafif birşey zannettim oldukça ciddiymiş çok geçmiş olsun...

Benzer durum 1 hafta önce başıma geldi. Arabayla gitmeyelim park sorun falan dedik, Eminönü, Sirkeci, Taksim falan gezdik arkadaşla, akşam geç döndük ertesi sabah park yerine gittim bide ne göreyim arka sağ stop lambasının bittiği yerden ( sağ taraf)otoparktan çıkan biri sürtmüş çooook hafif göçmüş kaporta ,nasıl olduysa boyayıda zedelememiş Allah'tan ama canım çok sıkıldı. Dedim buda nazar boncuğu olsun bari....Servise uğrayacam yarın ama pek bişi yapacaklarını sanmıyorum en azından fikir alırım. İçerden itmeyle boya falan çatlatır boyayalım falan derlerse elelttirmeyecem zaten....Sizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun >:(

geçmiş olsun

geçmiş olsun...uff ya banada oldu aynısı sağ tekerleğin üst kısmı baya gocmuş siyah olmuş ama o siyahlıklar diğer arabanın galiba kolanyalı mendille cıkıo cogu siyahlık...göçuk cok sinir bozucu

Sağolun teşekkürler. Üzerinden iki gün geçti hala sinirlerim tepemde. Fatih Bey dediğiniz gibi haysiyetsiz bir de janta da sürtmüş, o siyahlıklar da evet lastiğin izleri. Kapaklı olsa yeni takardım da aliminyum elegant jantı olduğundan dediğiniz gibi alkol ya da temizleme ürünü ile çıkarılır, gerçi hafif de çizmiş üzerini, artık kaç km/sa hız ile geldiyse geri geri  >:(  Umarım darbenin etkisiyle ön sol rot bozulmamıştır.

Sigorta da karşıdakinin plakasının yeterli olabileceğini söyledi. Hasarsızlık indirimi gitmeden onlar karşıdan masrafı kesiyorlarmış. Yan komşumuzun güvenlik kamerası var, yarın gidip cumartesi günkü kayıtları isteyeceğim kendisinden, yeter ki plakasını görebileyim ki fitil fitil burnundan getireyim o çarpan şe........in. Artık her neyse...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 31, 2011, 03:34:23 »
Geçmiş olsun :(
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mayıs 31, 2011, 08:30:36 »

Sağolun teşekkürler. Üzerinden iki gün geçti hala sinirlerim tepemde. Fatih Bey dediğiniz gibi haysiyetsiz bir de janta da sürtmüş, o siyahlıklar da evet lastiğin izleri. Kapaklı olsa yeni takardım da aliminyum elegant jantı olduğundan dediğiniz gibi alkol ya da temizleme ürünü ile çıkarılır, gerçi hafif de çizmiş üzerini, artık kaç km/sa hız ile geldiyse geri geri  >:(  Umarım darbenin etkisiyle ön sol rot bozulmamıştır.

Sigorta da karşıdakinin plakasının yeterli olabileceğini söyledi. Hasarsızlık indirimi gitmeden onlar karşıdan masrafı kesiyorlarmış. Yan komşumuzun güvenlik kamerası var, yarın gidip cumartesi günkü kayıtları isteyeceğim kendisinden, yeter ki plakasını görebileyim ki fitil fitil burnundan getireyim o çarpan şe........in. Artık her neyse...

cok güzelmiş ama ben mesela başka birinin plakayı veririsem nolcak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 31, 2011, 15:37:59 »
Geçmiş olsun geçenlerde sol arka taraftan benim aracımada vurup kaçtılar... >:(
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 01, 2011, 15:15:09 »
Fatih
Komşulara falan sor, belki vurup kaçan bit yavrusunu gören olmuştur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2011, 15:18:06 »
nerede olduğunuda bilmiyorum ki ya tunalıda yada kapının onunde ama bi sorayım abi komsulara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2011, 15:23:24 »
arabayı aldım 2 hafta sonra sol arka camurlukla kapı hizasına dokundurmus eleman hala göcük var cok az. daha sonra işe gitmek icin cıktım telefonumu unuttugum icin geri dönüp telefonu mu aldım. 2 dk sürmedi sag arka tampona biri sürtmüş. o da yetmedi gecen yaz iş yerinin acık otoparkında kurum aracı (Ford transit) sol arka camurluktan tampona kadar boya yedirmiş park ederken. hadi ondan da gectim servise boya koruma yapılsın diye verdigim aracım servis tarafından park edilirken sag ayna ve alt tampon sürtülmüş.

tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu bi durum oldugunu :)

gecmis olsun.