Honda sahibi Antalya-Kaş arasında sunroofunu açıp rüzgara saçlarını fön yaptırırken;
Toyota sahibi için ağrısız bir baş,sinüzitsiz bir kaş öncelikli hedeflerdir.
Honda denilince önce motorsiklet akla gelir;
Toyota denilince yalnızca araba -bazı zamanlarda kriko- akla gelir.
İkinci el pazarında satılamadığı için kalmış bir Honda görülebilir.
Yolda kalmış bir Toyota görülse bile sahibi bunu çaktırmayacak kadar Toyota Plazalarda müşteri temsilcilerinden öğrendiği- rol yeteneğine sahip olduğu için durumu kurtarır.
Hondanın dijital gösterge paneli sahibine İstinye Parkta ne işimiz var?Nasıl ödeyeceğiz bu çayın parasını? sorularını çağrıştırıp el titremesinden mütevellid beden ve zihin kontrolünü kaybedip şarampole yuvarlanma tedirginliği yaşatırken;
Toyotanın klasik kadranlı gösterge paneli sahibine Cüzdanını evde unutmuş müşterisine Ziyanı yok kardeş olduğu zaman ödersin. diyen ve gönülleri feth eden müşfik ve o derece tombik semt pazarı esnafı amcayı anımsatır.
Honda spor görünüşü ve egzozu yere yakın arabadan korkacaksın sanayi ustasözü ile her an yolda drift yapacak yaramaz çocuk tedirginliği yaşatırken;
Toyota tok görünüşü ile bira göbekli emekli olmuş mütekaid aile babası güveni verir.
Hondanın bagajı Midilli atı taşıyacak büyüklükte iken;
Toyota Corolla 124 beygirini(HP) bagajında taşır,üstüne evin hanımının makyaj ve elbise dolabını da
Geriye artan alanda evin çocukları Redbulluna çift kale halı saha maçı oynarlar.
İkinci el pazarında Honda sahibi sıkıntıdan ayçiçeği çekirdeği çıtlarken;
Toyota sahibi arabasını çoktan satmış ay çiçeği tarlasını almaya gitmiştir.
Honda sahipleri Honda hayat onda gibi kontrolsüz güven ve Amerikanvari megolamaniye sahipken;
Toyota sahipleri
. Toyota Corona gibi bu toprakların öz malı güzel niyet ve sıcak,samimi temennilere sahiptir.
Honda sahipleri Petrol vardı da biz mi içtik? sözü ile siyasilere gönderme yaparken;
Toyota sahipleri Lpg taktırmadığım için petrolün tamamını bizatihi arabam içiyor.Siyasilerin suçu yok. dobralığına sahiptir.
Toyota sahibi olup Honda sitesine üye olan pek görülmemiştir .
Toyotaclub Birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğumuz bugünlerde Honda sahiplerine de kucak açacak kadar derin bir kadirşinaslık örneği gösterir.(Kemal Ağabey kızmayınız lütfen.)
Ya ne kızması , en çok ben güldüm, ama sunroof olayı hariç , diğerlerinde genellikle toyota ile honda yazılarını yer değiştirerek okudum, bir honda kullanıcısı olarak daha gerçekçi geldi
ne yazıkki tartışmaları kaçırdım, erken yapmışlar temizliği, yakalayabilseydim birazda ben kızıştırıdım ortalığı