0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim milletimiz son zamanlarda çok ciddi. Espriden, şakadan anlamaz hale geldik, yobazlığa doğru gidiyoruz.Aybars abi yazı çok güzel olmuş. Eline sağlık. Konuyu ilk açıldığı andan itibaren takip ediyorum fakat gerginlik olduğundan yazmıyordum. Temizleyenlerin de eline sağlık.
yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır... Hayaldi Gerçek Oldu
Değerli Dostlar;Keyifli bir anımda sırf eğlenmek için yazmış olduğum bir yazının tartışmaya neden olacak kadar ciddiye alınacağını bilseydim yazmazdım.Ne gerek var bu şekilde alınmaya,gücenmeye,kalp kırmaya?''Hay yazmaz olaydım.'' dedirtti bazı Değerli Dostlar.Kabahat bende galiba.Forumu zevkle takip etmeye ve yeni bilgiler edinmeye devam edeceğim.Fakat yazı yazmayı düşünmüyorum.Sevgiler ve saygılar.
la bizide kovacaklar şimdi konudan hemen uzaklaşalım sağdan sağdan
Aybars abi bizi de yazılarına konu edecek biraz daha burada kalırsak ya da reis gelip 'hayırdır cigerim' diyecek bak ercü, ben baştan uyarıyım seni, kaçmaya fırsatın olmaz
Aklınıza yüreğinize sağlık, bence bu fikrinizden derhal cayınız çünkü espri zekanın uzantısıdır ve keyifle okuduk yazınızı.
Gençler çekin kenara Yaz geldi enerji patlaması oldu diyeceğimde, nerde yaz sürekli yağmur yağıyor deyip bana da serzenicek Ercü