Gönderen Konu: Toyota ve Honda Arasındaki 10 Fark  (Okunma sayısı 8115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyota ve Honda Arasındaki 10 Fark
« : Mayıs 28, 2011, 14:29:47 »
Honda sahibi Antalya-Kaş arasında sunroofunu açıp rüzgara saçlarını fön yaptırırken;                 
Toyota sahibi için ağrısız bir baş,sinüzitsiz bir kaş öncelikli hedeflerdir.

’’Honda’’ denilince  önce motorsiklet akla gelir;
’’Toyota’’ denilince yalnızca araba -bazı zamanlarda kriko- akla gelir.

İkinci el pazarında satılamadığı için kalmış bir Honda görülebilir.
Yolda kalmış bir Toyota görülse bile sahibi bunu çaktırmayacak kadar –Toyota Plazalarda müşteri temsilcilerinden öğrendiği- rol yeteneğine sahip olduğu için durumu kurtarır.

Honda’nın dijital gösterge paneli sahibine ’’İstinye Park’ta ne işimiz var?Nasıl ödeyeceğiz bu çayın parasını?’’ sorularını çağrıştırıp el titremesinden mütevellid beden ve zihin kontrolünü kaybedip şarampole yuvarlanma tedirginliği yaşatırken;
Toyota’nın klasik kadranlı gösterge paneli sahibine ’’Cüzdanını evde unutmuş müşterisine ’’Ziyanı yok kardeş olduğu zaman ödersin.’’ diyen ve gönülleri feth eden müşfik ve o derece tombik semt pazarı esnafı amcayı anımsatır.

Honda spor görünüşü ve ’’egzozu yere yakın arabadan korkacaksın’’ sanayi ustasözü ile  her an yolda drift yapacak yaramaz çocuk tedirginliği yaşatırken; 
Toyota tok görünüşü ile bira göbekli emekli olmuş mütekaid aile babası güveni verir.

Honda’nın bagajı Midilli atı taşıyacak büyüklükte iken;
Toyota Corolla 124 beygirini(HP) bagajında taşır,üstüne evin hanımının makyaj ve elbise dolabını da…Geriye artan alanda evin çocukları Redbull’una çift kale halı saha maçı oynarlar.

İkinci el pazarında Honda sahibi sıkıntıdan ayçiçeği çekirdeği çıtlarken;
Toyota sahibi arabasını çoktan satmış ay çiçeği tarlasını almaya gitmiştir.

Honda sahipleri ’’Honda hayat onda’’ gibi kontrolsüz güven ve Amerikanvari megolamaniye sahipken;
Toyota sahipleri ’’………. Toyota Corona’’ gibi bu toprakların öz malı güzel niyet ve sıcak,samimi temennilere sahiptir.

Honda sahipleri ’’Petrol vardı da biz mi içtik?’’ sözü ile siyasilere gönderme yaparken;
Toyota sahipleri ’’Lpg taktırmadığım için petrolün tamamını bizatihi arabam içiyor.Siyasilerin suçu yok.’’ dobralığına sahiptir.

Toyota sahibi olup Honda sitesine üye olan pek görülmemiştir .
Toyotaclub ’’Birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğumuz bugünlerde’’  Honda sahiplerine de kucak açacak kadar derin bir kadirşinaslık örneği gösterir.(Kemal Ağabey kızmayınız lütfen.)

Toyota Club Türkiye

Toyota ve Honda Arasındaki 10 Fark
« : Mayıs 28, 2011, 14:29:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota ve Honda Arasındaki 10 Fark
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2011, 16:15:34 »
 :-\
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2011, 16:16:06 »
Arkadaş tamamen olaya espri olarak yaklaşmış.Her iki araçta kendini kanıtlamış Honda yerilecek araba degildir .v-tec serileri özellikle olangan üstü iyidir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2011, 17:09:14 »
ayrıca bence yazılar hoş olmuş, okurken gülümsetiyor, enazından ben öyle düşündüm,,  :D
ama işte o tatlı rekabet de olmasa keyfi olmaz, toyotayı sadece yedek parçasından dolayı özlerim, honda alıp da bir aynaya 600lira vermek(tam doğru olmayabilir, mecazi kabul edin) gözüm kesmedi,,  :islik:
5,0lt/100km
urban drive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2011, 17:24:10 »
Honda sahibi Antalya-Kaş arasında sunroofunu açıp rüzgara saçlarını fön yaptırırken;                 
Toyota sahibi için ağrısız bir baş,sinüzitsiz bir kaş öncelikli hedeflerdir.

’’Honda’’ denilince  önce motorsiklet akla gelir;
’’Toyota’’ denilince yalnızca araba -bazı zamanlarda kriko- akla gelir.

İkinci el pazarında satılamadığı için kalmış bir Honda görülebilir.
Yolda kalmış bir Toyota görülse bile sahibi bunu çaktırmayacak kadar –Toyota Plazalarda müşteri temsilcilerinden öğrendiği- rol yeteneğine sahip olduğu için durumu kurtarır.

Honda’nın dijital gösterge paneli sahibine ’’İstinye Park’ta ne işimiz var?Nasıl ödeyeceğiz bu çayın parasını?’’ sorularını çağrıştırıp el titremesinden mütevellid beden ve zihin kontrolünü kaybedip şarampole yuvarlanma tedirginliği yaşatırken;
Toyota’nın klasik kadranlı gösterge paneli sahibine ’’Cüzdanını evde unutmuş müşterisine ’’Ziyanı yok kardeş olduğu zaman ödersin.’’ diyen ve gönülleri feth eden müşfik ve o derece tombik semt pazarı esnafı amcayı anımsatır.

Honda spor görünüşü ve ’’egzozu yere yakın arabadan korkacaksın’’ sanayi ustasözü ile  her an yolda drift yapacak yaramaz çocuk tedirginliği yaşatırken; 
Toyota tok görünüşü ile bira göbekli emekli olmuş mütekaid aile babası güveni verir.

Honda’nın bagajı Midilli atı taşıyacak büyüklükte iken;
Toyota Corolla 124 beygirini(HP) bagajında taşır,üstüne evin hanımının makyaj ve elbise dolabını da…Geriye artan alanda evin çocukları Redbull’una çift kale halı saha maçı oynarlar.

İkinci el pazarında Honda sahibi sıkıntıdan ayçiçeği çekirdeği çıtlarken;
Toyota sahibi arabasını çoktan satmış ay çiçeği tarlasını almaya gitmiştir.

Honda sahipleri ’’Honda hayat onda’’ gibi kontrolsüz güven ve Amerikanvari megolamaniye sahipken;
Toyota sahipleri ’’………. Toyota Corona’’ gibi bu toprakların öz malı güzel niyet ve sıcak,samimi temennilere sahiptir.

Honda sahipleri ’’Petrol vardı da biz mi içtik?’’ sözü ile siyasilere gönderme yaparken;
Toyota sahipleri ’’Lpg taktırmadığım için petrolün tamamını bizatihi arabam içiyor.Siyasilerin suçu yok.’’ dobralığına sahiptir.

Toyota sahibi olup Honda sitesine üye olan pek görülmemiştir .
Toyotaclub ’’Birlik ve beraberliğe en muhtaç olduğumuz bugünlerde’’  Honda sahiplerine de kucak açacak kadar derin bir kadirşinaslık örneği gösterir.(Kemal Ağabey kızmayınız lütfen.)

offf süper olmuş valla helal olsun :)

sunroof işini iyi dalgaya vurmuşsunuz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2011, 17:24:33 »
bence tamamen eğlence amaçlı yazılmış bir yazı, ciddiye alıp polemik cevaplar vermeye gerek yok, neticede hondayı seven toyotayı da sever, toyotayı seven hondayı da sever...

Benim araçta sunroof var isteyen alabiliyor yani.. Toyota kullanıyoruz diye de güzelim Honda 'yı neyse..

yahu sinan abi senin araç kişiye özel üretim falan mı..?
2009 model, valvematic, 6 ileri MMT derken bir de sunroof çıktı başımıza :)
kıskanmaya başlıyorum yavaş yavaş :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2011, 17:26:24 »
bence tamamen eğlence amaçlı yazılmış bir yazı, ciddiye alıp polemik cevaplar vermeye gerek yok, neticede hondayı seven toyotayı da sever, toyotayı seven hondayı da sever...

ahanda bana tercüman oldu :)
alkışlıyorum seni!!! tabi önce alkışı bulmam lazım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2011, 17:37:40 »
''Bir dirhem bal için,bir çeki odun yedim.''

Meramımı anlayan arkadaşlara hususi teşekkür ediyorum.(Yücel Aydoğan,Alp Kan,Necati Ekiz,Oğuzhan Taş)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2011, 17:38:56 »
dediklerinizden şu çıkıyor "bilader peki sen ozaman neden bu arabaya binip böyle konuşuyorsun"

zamanına göre çok iyi bir araç evet, fakat memnun olduğum konusunda hiç bir beyanatta bulunmadım. bu aracı kullanma sebebim tamamen duygusal... hafta içi okula git gel ile yaklaşık 250km yol tepiyorum diğer arabayı alsam 2.0 passatın neresine benzin yetiştireyim öğrenci harçlığımla?

Diğer aracımız 2007 pasat için volkswagen forumlarında da aynı tip muhabbetler var. adama orjinal mercekli xenon farın, eski tip fara göre daha iyi aydınlatığını günlerce anlatamadığımız oldu. neden peki? çünkü beyfendi çok para vermişmiş.

şimdi bizimkiler gelip evladım sana yeni araba alıcaz ama 50.000TL sınırın var deseler hayatta ne toyota nede honda bayisinin önünden geçmem o ayrı bir konu. o paraya 1.6 dizel s40 alır binerim.

yiğidim bunlar eğlence amaçlı yazılmış bir iki bukle yazı yaf niye bu kadar taktın? sakin ol bebğim...50,000 i de volvo ya yatırma !  :)
alırız bi şahin nasıl istiyorsan ona göre dizeriz...çift sanroof ,komple yalıtım ;) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2011, 17:50:06 »
Yazı güzel olmuş ben kimi yerlerde çok gülümsedim eğlendim doğrusu yazılış amacının mizahi olduğuda belli ki "Aybars Akıncı" abimizin forum içeriğindeki yazıları da genelde mizahi yönde oluyor kendisinin postlarını zevkle okuyorum diyebilirim :)

Benzer topikler bekliyorum   :alkis:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 28, 2011, 19:19:20 »
Yazı güzel olmuş ben kimi yerlerde çok gülümsedim eğlendim doğrusu yazılış amacının mizahi olduğuda belli ki "Aybars Akıncı" abimizin forum içeriğindeki yazıları da genelde mizahi yönde oluyor kendisinin postlarını zevkle okuyorum diyebilirim :)

Benzer topikler bekliyorum   :alkis:

+1 :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 28, 2011, 19:50:33 »
Çok güzel bir yazı olmuş güldürücü :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 28, 2011, 23:50:43 »
Çok Güzel :alkis:
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2011, 02:14:50 »
Değerli Dostlar;

Keyifli bir anımda sırf eğlenmek için yazmış olduğum bir yazının tartışmaya neden olacak kadar ciddiye alınacağını bilseydim yazmazdım.Ne gerek var bu şekilde alınmaya,gücenmeye,kalp kırmaya?

''Hay yazmaz olaydım.'' dedirtti bazı Değerli Dostlar.

Kabahat bende galiba.Forumu zevkle takip etmeye ve yeni bilgiler edinmeye devam edeceğim.Fakat yazı yazmayı düşünmüyorum.

Sevgiler ve saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2011, 02:16:19 »
Bazı insanlarda cidden mizahi anlayış yok çok vahim... Aybars abi muhteşem yazı eline emeğine sağlık :D :D Aman abi sen paylaşımlarını bırakma birak heleki daha mizahi yönü gelişmemiş bir insan için sakın vazgeçme.Abi yeni paylaşımlarını bekliyoruz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2011, 03:17:12 »
Yazıyı ciddeye alan arkadaşlar için yazıyorum. Siz karikatür dergisi aldığınızda "Aaa Tayyip'in kafası bu kadar büyük mü??" yada " Kılıçdaroğlu'nun boynu bu kadar ince değil ki" diye eleştiriyor musunuz??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2011, 06:45:14 »
Konu temizlenmiştir Aybars abi pireye kızıp yorgan yakılmaz diye sizin yaşınızda ki birine benim hatırlatmam abes kaçar sanırım ::) Siz gereğini iyi bilirsiniz, eğleniyoruz şurada ::)

Volkan arkadaşım yazdıklarına bilerek cevap vermedim yinede cevap istersen ö.m. yoluyla konuşabiliriz... Herkese iyi muhabbet bol kahkaha dilerim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2011, 08:53:26 »
Alıntı
bunda koptum :rofl:
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 29, 2011, 09:52:00 »
Harikaymış Aybars abi :) Babamada okudum şu "Toyota tok görünüşü ile bira göbekli emekli olmuş mütekaid aile babası güveni verir." cümlesini baya güldü eline emeğine sağlık  çok güzel olmuş gerçekten herkes gibi bende bekliyorum yazılarını :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2011, 11:11:18 »
bizim milletimiz son zamanlarda çok ciddi. Espriden, şakadan anlamaz hale geldik, yobazlığa doğru gidiyoruz.
Aybars abi yazı çok güzel olmuş. Eline sağlık.
Konuyu ilk açıldığı andan itibaren takip ediyorum fakat gerginlik olduğundan yazmıyordum. Temizleyenlerin de eline sağlık.
:alkis: :alkis:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)