0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, 1993 Corollamın direksiyonundan gelen bir tıkırtı sesi var ve bunu bir türlü çözemedim rot başları, amörtisör ve takozları, direksiyon körükleri, ve nerdeyse direksiyonla alakadr parçaların tamamı değişmesine rağmen; seyir halindeyken dönemeçlerde yarım tur çevirince bir tıkırtı yok, ama düz yolda seyir halindeyken sadece direksiyondan son derece rahatsız edici bir tıkırtı sesi geliyor. (ön takım diye düşüneniniz olabilir. Ön takımlar yeni değişti.) Çıldırmak üzereyim! Denizli de ikamet ediyorum. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Veya fikirlerinizi aktarabilir misiniz?
Aracında sürücü airbag varmı eğer varsa airbag zembereğinden geliyor olabilir benim Getz aracım da başıma geldi aynı tıkırtı sesleri
sayın halit koca arkadaşım tıkırtı sesi arabanın içinden mi dışardan mı geliyor.bende buna benzer bir olay yaşadım sanki ses motor motordan (dışardan) geliyor gibi idi.direksiyonun korna haznesinin alt vida takılan tarafı değilde diğer karşı tarafını kontrol et.diğer bir konu helezon yayı lastiklerini kontrol et.kolay gelsin
Direksiyon tıkırtı burcuna baktırdınız mı acaba.Basit bir parçadır arızası halinde şöförü rahatsız etmekten başka sorun çıkarmaz bende aynı durumdan muzdaribim ön takımlarda en ufak birşey yok amartisörler sagalm körükleri takozları yeni degişti motor kulakları yeni degişti tabla lastik takozları yeni degişti fakat tıkırtı sesi kesilmedi benimde hafif stabilize olda ilerlerken tıkır tıkır ediyor düzyolda herhangib sıkıntım yok geçen birisi duydu direksiyon tıkırtı burcun arızalı baktır bi dedi o ne ya dedim internet araştırdım bu seslerin büyük olasılıkla kaynagı buymuş .Sende baktır istersen
sanırım bahsettigim sorundan çıktı geçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınız.rica etsem maliyetini yazarmısınız bilgimiz olsun başımıza gelirse kazıklanmayalım