0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım xl 93 model direksiyon kutusu değişti, amortisör değişti, rot kafaları değişti, fakat stabilize yolda bildiğiniz direksiyon takur tukur ses den durulmuyor. Sanayii de ustaya sordum tıkırdı burcundan yapar mı diye fakat, usta direksiyon kutusunun için de var denildi. ne yapmam gerekir lütfen yardım
Abicim ben böyle bir şey görmedim ya, insanın parası ile rezil olması böyle bir şey demek ki, ustaya diyorum bu parçalar değişti, ama değişen hiç bir şey olmadı ses lak luk kesilmedi diyorum. Bana dediği değişen parçaların markasından dır. arkadaş kafayı sıyıra cam .
Merhaba, direksiyondan gelen ses ile uğraşırken, şimdi de araç kalkışta tak diye ses ön tarafdan. yolda 2 vites gaza yüklenip bıraktığım da da aynı ses geliyor, acaba neden kaynaklanır
aks kafasındaki samunun gevşemesi sonucu, kalkışlarda ve ani gaza basmadaki tak tak vuran ses meydana gelmiş çok şükür bu sesten de kurtulduk , kaldı şimdi direksiyon milinden gelen ses bozuk yolda sanki tarım aracı kullanır gibiyim
çok teşekkür ederim. En çok sinir olduğum mevzuda kendi paramız ile rezil oluyoruz ya!!!! rica minnet iş yaptırıyoruz. Yani kimse adam gibi iş yapmıyor. Sonuçta can taşıyoruz. İşini hakkıyla yapanın ALLAH her zaman işini kolaylaştırsın. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 09, 2018, 10:08:25Tokay Ceritoğlu abim, zaten bakılsa hiç bir sorun ortaya çıkmayacak ve, yapılan işte de sağlam parçaları değiştiriyorlar adamlar, direksiyondan gelen ses için benim sağlam 2 kez ön takımı değiştirdiler bana yazık günah ya, 40,00 tl olan bir masraf için 850,00 tl masraf yaptım. ses yine kesilmedi ama diğer usta 40,00 tl bir maliyetle sesi kesti yazık başka bir şey demiyorum.