0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne kadar süredir şoförsünüz bilmiyorum ama Bitmesi çok normal değil iki ihtimal var...1- Devamlı surette yarım debriyaj araç kullanıyorsunuzdur farkında değilsinizdir, ayrıca rampa yerlerde debriyaj ayarı yapmada sıkıntılarınız olabilir. Bu çok görülen bir vakadır... 2-Aracınızın kronik mekanik bir problemi olabilir eğer öyleyse debriyaj balatası değiştirmenizin anlamı olmaz... daha iyi bir kontrol gerektirir...Saygılar...
Araçla durduğunuz yerde ( ışıklarda, trafikte) ayağınız frende ve araç viteste olarak bekliyorsanız normal. Bitebilir.Boşa alıp beklediğinize eminseniz tekrar konuşun.
2007 corolla mmt aracımın 52000 de bakıma götürdüm. bitime yaklaştığının farkındaydım ama 1400 tl olduğu için 1 kaç ay sonra değiştirmeyi düşünüyordum baskı balatayı. aracı bıraktıktan 2 saat sonra aradılar aracınızı kontrol ettik debriyaj setinizin değimesi gerekiyor ama toyota bunu kendisi karşılıyor dediler. ve geliştirilmiş yeni balata taktılar ayrıca gaz pedalınıda değiştirdiler ve hiç para almadılar. 52 000 de bunu yapan toyota neden öyle demiş anlamadım.
Yazdıklarınız manuel araba için geçerli bu araç MMT debriyaj diye bir olay yok..
bu araçta Manuel Ercümentçim, sadece debriyaja basma işlemini elektrikli bir motor yapıyor
Benim ki 53 binde yeni yeni sorunlar cıkmaya basladı bu 2007 lerın ücretsiz baskı balata ecu değişim olayı ne zaman oldu merak ettm ? Benımkıde 2007
Mesut adaşım sen hakılsın da Mesut Güneş beyin "Devamlı surette yarım debriyaj araç kullanıyorsunuzdur farkında değilsinizdir" demesine istinaden Ercüment "debriyaj yoktur" dedi sanırım ben öyle anladım.. selamlar bu arada 3 Mesut birden aynı ileti içinde oldu