0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu araçta Manuel Ercümentçim, sadece debriyaja basma işlemini elektrikli bir motor yapıyor
Nasıl bir alaka?? Frene basınca mmt şanzıman kendisini boşa alıyor zaten. Sizin almanıza gerek yok. Hiç mmt kullandınız mı??Bitmez kardeşim o servis iş bilmiyordur. 14000 km 1. viteste tam yüklüyken yokuş yukarı bile gitsen yine bitmez. Başka bir sıkıntı vardır.[/quotEvet kullandım. Şöyle bir alaka :Siz mmt viteste arabayı durdurup frene basılı şekilde beklerseniz zannediyormusunuz ki araba kendini boşa alıp bekliyor. Beyinden fazla şey beklediğiniz aşikar.Araba viteste beklediği için debriyajda kavrama yapmaya devam ediyor. Yoksa ayağınızı frenden çektiğinizde araç neden hemen ileri gitmek istiyor bana açıklarmısınız?Sizce arabayı sadece geri vitesine atabilmek için mi boş konumunu yerleştirmişler?
Adaş aslında bende şunu demek istedim araçta debriyaj olduğu için belki debriyajı ayıran motor debiryajı düzgün ayırmıyordur yarım debriyaj gibi kullanılmıştır farkına varılmadan
Metin abicim teşekkür ettim üşenmeden yazdığın için sonunda tatminkar bi cevap alabildim..Bügün mazdaya gittim ve orda ki satış sorumlusu aracımın ekstraları sayesınde biniciye 37 ye kadar satabileceğimi söyledi pek inanmadım fakat esnaf adamda 33 den yukarı vermez dedı benim verecegim rakamda 35 binlira dedi 0 araç karşılıgında ama mazdaların fıyatları cok yuksekte yanaşamadım..Henüz babamın haberi yok bu olaylardan ama bahsedeceğim zaten talihsiz bi olay geldi başıma bugun park halınde bekliyordum ve bir minübüs yolcu alıp kalktıktan sonra sol arka tamponu içeri göçürdü allahtan kolayca halledebildim Allah kimseye kaza bela göstermesin..Teşekkürler..
Alper baba rica ederim. İstanbulda toyota bayisi bizden 32bin liraya aldı arabayı. 2007 elegant m/m park sensörlü kazası belası yoktu. Ufak tefek kaportasında yara bere vardı. Aracında bir problem yoksa satma. Dizelleri satarken de pahalı satarsın deniliyor da işin aslı öyle değil. Bin iki bin oynuyor en fazla benzinliye göre. Zaten 55binde diyorsun arabaya. Yazık günah bence, değmez problemi yoksa. Ha varsa şayet bir sorunu. Yaptır sat abi. Çünkü o parça değişince bozuluyor zaten. Komşu da bizim gibi yaptı. Yaptırdı sattı. Gerçi onlar galericiydi 34.500'e geçirdiler arabayı. 2008 comfort m/m 55bin kmde. Alana hayırlısı olsun Asıl ben bizim sattığımız arabayı merak ediyorum ne oldu acaba...Edit1: Tampon önemli değil mühim olan airbagler açılmasın.Edit2: Aracı kendimiz satsaydık bin yada iki bin lira üzerine verirdik, ama bir sürü abuk subuk adamla uğraşılırdı. Onların 1-2 bin lirası da lazım değildi bize.
2011 toyota corolla dizel (triptronik vitesli) bir arabam var. Henüz 13677 kmde. Baskı balatasının bittiği söylendi. 2000-Tl masraf çıkardılar. Baskı balata bu kadar çabuk bitermi? Bitmemesi için ne yapmam gerekir? Toyotanın bu konuda bir eksikliği olabilirmi?